Χανιά | Το «ευχαριστώ» της ομάδας για τον 13ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό

“ΥποστηρίζωΧανιά |, εμπιστεύομαι, διαδίδω τον ΘΗΛΑΣΜΟ”

Η ομάδα “Χανιά: Φίλοι και υποστηρικτές μητρικού θηλασμού” και το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργάνωσαν, με την υποστήριξη της περιφέρειας Χανίων και του Δήμου Χανίων, τον 13ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων (δείτε ΕΔΩ).

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ομάδα:

Στην γιορτή μας αυτή παρευρέθηκε πλήθος κόσμου για να ενημερωθούν για θέματα εγκυμοσύνης, θηλασμού και μητρότητας, τηρώντας παράλληλα

όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Χανίων τον αντιπεριφερειάρχη κο Καλογερή Νικόλαο και την κυρία Ζώτου Αθανασία για την έκτακτη παραχώρηση του χώρου του Πνευματικού Κέντρου . Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα στο πλευρό μας εμπράκτως.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Χανίων κο Σημανδηράκη Παναγιώτη, καθώς επίσης και την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων κα Ελένη Ζερβουδάκη για την υποστήριξη τους. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων για την φωταγώγηση του φάρου μας προς τιμην της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης: τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Χανίων, το pi:Lab και ιδιαίτερα την Αγγελική Τερεζάκη, τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ, την ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ ΣΑΜΑΡΙΑ, την Coca Cola,τον κλόουν Ζιν Ζιν και το Φυστίκι, τον dj Στέλιο Διακρούση, την φωτογράφο Ρούλα Τζανάκη, το Φυσιοκινησις, τα Παραδοσιακά δωμάτια ” Κατερίνα” ,το Batz family στολισμό εκδηλώσεων, την pastry chef Άννα Τσιράκη, την Δέσποινα Τζανιδάκη, το fresh feet fish spa, το βιβλιοπωλείο Αναλώσιμο, την Στεφανία Βασιλοπούλου και την Χριστίνα Δημαράτου- Τζουγκαράκη, την ταβέρνα της Ηλέκτρας.

Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και συμμετοχή τους τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς Ορίζοντα και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Δήμου Χανίων “Άγιος Ιωάννης”. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις μαίες από το 1ο και 2ο κέντρο υγείας Χανίων για την στήριξη τους!

Ευχαριστούμε θερμά και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας μας : Χανιώτικα Νέα, biskotto.gr, Νέα Τηλεόραση Κρήτης, ΕΡΤ Χανίων, zarpanews.gr, flashnews.gr, Creta24.gr, TV creta, HANIA.news, MAX 100,2fm, neakriti.gr

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της ομάδας μας για την έμπρακτη βοήθεια τους και όλους όσους παρευρέθηκαν να στηρίξουν την προσπάθεια μας ώστε ο Δημόσιος θηλασμός να απενοχοποιηθεί και να ενημερωθούν οι νέες μητέρες, οι έγκυες αλλά και το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον τους για θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό και την μητρότητα στην πόλη των Χανίων.

Οι διαχειρίστριες της ομάδας (αλφαβητικά):

Νικολέτα ΒούλγαρηΙωάννα ΚαρτσωνάκηΑργυρώ ΚογχυλάκηΚατερίνα Λιγκουνάκη Σοφία ΠαπαδογιαννάκηΝατάσα ΠουλικίδουΑργυρώ Τζομπανάκη

Ενημερώνουμε, εδραιώνουμε, εμπλέκουμε, κινητοποιούμε! Όλοι μαζί μπορούμε!

zarpanews.gr

The post Χανιά | Το «ευχαριστώ» της ομάδας για τον 13ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα