Χανιά | Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το γηροκομείο: «Ήταν μια καλοστημένη φάκα με ένα πολύ ωραίο τυράκι – Να σταματήσει εδώ αυτό το σφαγείο»

Σοκάριστικές είναι οι μαρτυρίες των συγγενών των θυμάτων αλλά και των εργαζομένων για το γηροκομείο- κολαστήριο των Χανίων.

Από το πρωί του Σαββάτου βρίσκεται σε εξέλιξη η απολογία των επτά συλληφθέντων για την υπόθεση. Στα Δικαστήρια βρίσκονται τόσο πρώην εργαζόμενοι της δομής όσο και συγγενείς των θυμάτων οι οποίοι αναφέρουν τις δικές τους μαρτυρίες για όσα συνέβησαν στη δομή.

 Σοκάρουν οι μαρτυρίες εργαζόμενης 

«Ήταν μια καλοστημένη φάκα με ένα πολύ ωραίο τυράκι. Υποτίθεται ότι παρείχαμε φροντίδα ηλικιωμένων. Όλη μέρα οι τρόφιμοι κοιτούσαν τα πατώματα», αναφέρει μεταξύ άλλων

πρώην εργαζόμενη της δομής.

Συνεχίζει αναφέροντας όλα όσα βίωσε τον καιρό που εργαζόταν εκεί. Ασιτία και κακές καταστάσεις διαβίωσης καταγγέλλει. «Μου έκανε εντύπωση πως πετούσαν τα σώματα, σαν τσουβάλια».

Δείτε το βίντεο με όσα αναφέρει:



«Βλέπω την πεθερά μου, μπροστά μου λιωμένη. Την χάσαμε σε 11 μήνες»

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία της νύφης μιας εκ των τροφίμων της δομής ο οποίος περιγράφει όλα όσα είδε κατά τις επισκέψεις του στο γηροκομείο, στο οποίο έμενε η πεθερά της.

«Ανοίγω την πόρτα μπαίνω μέσα, ήταν 6 κρεβάτια. Κοιτάζω να δω την πεθερά μου, δεν την έβλεπα. Το σεντόνι σκεπασμένη μέχρι πάνω. Σηκώνω το σεντόνι, την βλέπω, ήταν γυμνή. Δεν με άκουγε. Ο άντρας μου βούρκωσε. Κοιτάζω το σώμα της, είχε μπλαβάδες, αν και μόνο κόκκαλα.

Πρέπει να έχασε γύρω στα 45 με 50 κιλά, λιωμένη! Δεν μου φεύγει αυτή η εικόνα! Την βλέπω μπροστά μου, λιωμένη. Μέχρι εδώ, να μη φύγουν άλλοι άνθρωποι. Να σταματήσει αυτό το σφαγείο».

Δείτε στο βίντεο όσα αναφέρει:

zarpanews.gr

The post Χανιά | Συγκλονίζουν| Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το γηροκομείο: «Ήταν μια καλοστημένη φάκα με ένα πολύ ωραίο τυράκι – Να σταματήσει εδώ αυτό το σφαγείο» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Συγκλονίζουν, Ήταν,chania | sygklonizoun, itan