All together now: Το νέο σόου του Alpha με τους… 100 κριτές

Ο Alpha στο δεύτερο μισό της σεζόν ανεβάζει ταχύτητες και αντεπιτίθεται δίνοντας έμφαση, εκτός από τη μυθοπλασία και στην ψυχαγωγία.

Το «Chart show» αναμένεται να βγει στον αέρα στα μέσα Φεβρουαρίου με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή και θα προβάλλεται στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του Σαββάτου. Ομως έπεται και συνέχεια. Κι αυτό γιατί αμέσως μετά το φινάλε της μουσικής εκπομπής στα τέλη Απριλίου, το κανάλι, ετοιμάζει ένα ακόμη φιλόδοξο πρότζεκτ για να πάρει τη θέση της.Είναι το «All together now», ένα νέο σόου του ΒΒC,
που ξεκίνησε να μεταδίδεται το 2018, το οποίο θα παρουσιάζω ο Νίκος Κοκλώνης. Η διαφορά του με τα άλλα προγράμματα του είδους είναι… μεγάλη κι έχει να κάνει με τον αριθμό των κριτών καθώς φτάνουν τους 100. Το ιδιαίτερο αυτό πάνελ θα απαρτίζεται από τραγουδιστές, συνθέτες, στιχουργούς και μουσικούς παραγωγούς. Ανάμεσα τους θα υπάρχει κι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής καλλιτέχνης που θα ηγείται ως «captain».Ωστόσο, καθώς ο αριθμός αυτός καθιστά ιδιαίτερα απαιτητική την παραγωγή του προγράμματος, γίνονται συζητήσεις με την εταιρεία διανομής του φορμάτ ώστε να υπάρξει διαφοροποίηση και να μειωθεί στους 50. Η απόφαση εξαρτάται από τους δημιουργούς. Οσο για τους διαγωνιζόμενους μπορεί να είναι σόλο τραγουδιστές ή ακόμη και γκρουπ. Επιπλέον, αν το «All together now» δεν μπορεί να είναι έτοιμο στα στενά χρονικά πλαίσια που έχουν τεθεί μέχρι τον Απρίλιο, τότε το κανάλι έχει ως εναλλακτική επιλογή το επίσης τάλεντ σόου «Rising star», το οποίο είχαμε δει στον ΑΝΤ1 (2016) με παρουσιαστή τον Γιώργο, Λιάγκα. Η οριστική απόφαση αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες. Παράλληλα, παραμένει στα σχέδια του ΑLΡΗΑ και το επίσης μουσικό σόου «Τhe secret song» που θα παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού.

gossip-tv.gr

The post All together now: Το νέο σόου του Alpha με τους… 100 κριτές appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
All, Alpha,… 100