Χανιά | Συγχαρητήρια του δημάρχου Αποκορώνου για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Μετά και την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και το τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων, ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης δηλώνει:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές που πάλεψαν υπό αντίξοες συνθήκες, συνθήκες εγκλεισμού λόγω της πανδημίας και κέρδισαν μια θέση στα αμφιθέατρα των Πανεπιστημίων. Απέδειξαν περίτρανα τη δύναμη, την υπομονή και ευελιξία τους και σε πείσμα των καιρών κατάφεραν να χαράξουν τον δρόμο της ενήλικης ζωής τους.

Συγχαρητήρια επίσης στις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς για

την πολύτιμη στήριξη που προσέφεραν μοιραζόμενοι την αγωνία των παιδιών. Σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να πιάσουν τον στόχο τους θυμίζω ότι η ζωή είναι γεμάτη μάχες. Άλλες κερδίζονται και άλλες χάνονται. Υπάρχουν όμως επιλογές και τρόποι που μπορούν να μετατρέψουν μια «ήττα» σε «νίκη».

Μια τέτοια επιλογή, για όσους δεν επιθυμούν να ξαναπροσπαθήσουν, προσφέρει και η δημοτική αρχή μέσω της ίδρυσης του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Αποκορώνου, που δίνει διεξόδους σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν στον πρωτογενή ή τριτογενή τομέα με άμεση αποκατάσταση.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους!! Είμαστε περήφανοι για σας. Χαρείτε τη ζωή που σας απλώνεται, εκμεταλλευτείτε με ήθος τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και παλέψτε για ένα καλύτερο αύριο!!!»

zarpanews.gr

The post Χανιά | Συγχαρητήρια| Συγχαρητήρια του δημάρχου Αποκορώνου για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα