Χανιά | «Στα μαλακά» οι 7 για την συμμορία με τα όπλα στα Χανιά – Η απόφαση του Εφετείου

Τίτλοι τέλους έπεσαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην υπόθεση της συμμορίας των επτά για εμπορία όπλων που είχε εξαρθρωθεί στα Χανιά | Στατον Οκτώβριο του 2021 (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου, δεν προέκυψε ύπαρξη συμμορίας γι’ αυτό και οδηγήθηκε στην αθώωση και των επτά για την συγκεκριμένη κατηγορία.

Έξι από τους επτά καταδικάστηκαν για επιμέρους αδικήματα που αφορούν παράνομα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους ενώ η έβδομη κατηγορούμενη, ιδιοκτήτρια οπλοπωλείου, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες.

Αναλυτικά η απόφαση:

“Αθώα”
η 3η κατηγορούμενη για όλες τις κατηγορίες.“Αθωοι” όλοι για σύσταση συμμορίας.“Αθώοι” οι 2ος 4ος 5ος 6ος 7ος για εμπορία όπλων κατ’ εξακολούθηση.“Αθώος” ο 4ος για μετασκευή όπλων και “ένοχος” για κατοχή ενός πιστολιού.“Ένοχος” ο 5ος και ο 1ος για κατοχή όπλων (μόνο για αυτά που βρέθηκαν στην κατοχή τους).Ο 7ος “Ένοχος” σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή όπλων.Ο 6ος “Ένοχος” σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή όπλων.Ο 2ος “Ένοχος” για μετασκευή όπλων και για κατοχή και “αθώος” για όσα είναι μη λειτουργικά ή αντίκες.Ο 1ος: “Ένοχος” για μετασκευή και εμπορία και παράνομη κατοχή μαζί με τον 5ο.

Αργότερα το μεσημέρι αναμένεται η απόφαση για τις ποινές.

zarpanews.gr

The post Χανιά | «Στα μαλακά» οι 7 για την συμμορία με τα όπλα στα Χανιά – Η απόφαση του Εφετείου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα