Χανιά | Σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο καλεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων

ΤοΧανιά | Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων στήριξε με την παρουσία του την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε από το σωματείο Διανομέων την Παρασκευή 2/9/22 18:00 έξω από αστυνομικό Μέγαρο Χανίων , την ώρα που ο πρόεδρος του σωματείου έδινε την κατάθεση στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων , λόγω της μήνυσης από τοπική αλυσίδα εστίασης για συνδικαλιστικό λόγο.

Με σύνθημα η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των εργατών η πάλη θα την σπάσει, ζητήσαμε να παρθεί πίσω η μήνυση καθώς και η απόλυση του προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου της

e-food από την ηλεκτρονική πλατφόρμα wolt κυρίως λόγο της συνδικαλιστικής του ιδιότητας.

Κάθε μέρα όλο και περισσότερο οξύνεται η επίθεση στο εισόδημα μας, στους όρους δουλειάς μας, στις συνδικαλιστικές και δημοκρατικές ελευθέριες. Ζούμε με τον φόβο εάν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε το ρεύμα, εάν θα αγοράσουμε τα είδη πρώτης ανάγκης.

Όλοι για έναν και ένας για όλους!!!!!

Μόνο μέσα από την οργάνωση, την πάλη και την αλληλεγγύη μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα και να παλέψουμε για την ζωή που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας.

Το σωματείο μας θα συμμετάσχει και καλούμε τα μέλη μας στην σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Χανίων την Τετάρτη 7/9 στις 8.30μμ.

Καλούμε ιδιαίτερα τα σωματεία της κοινής μας Ομοσπονδίας, των σουπερμάρκετ ΣΥΝΚΑ και Σκλαβενίτη, ΔΕΔΙΣΑ , Καθαριστριών  και Σεκιούριτι  να συμμετέχουν από κοινού στην σύσκεψη για να οργανώσουμε ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης υπερασπίζοντας τα δικαιώματα μας.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο καλεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα