Χανιά | Σε Διεθνές θερινό σχολείο στην Άγκυρα ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης

ΟΧανιά | Καθηγητής Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης παρουσίασε ως προσκεκλημένος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μπίλκεντ στην Πρωτεύουσα της Τουρκίας σημαντικές διαλέξεις πάνω στην Πολυκριτήρια Ανάλυσης Αποφάσεων και Εφαρμογές στο Χρηματοοικονομικό Μάνατζμεντ.

Το Θερινό Σχολείο απευθύνεται σε διδακτορικούς φοιτητές που ερευνούν σε τομείς της Επιστήμης Ανάλυσης Αποφάσεων και του Μάνατζμεντ, έχει ξεκινήσει από τις 18 Ιουλίου και ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα. Η παρουσία Καθηγητών με μεγάλη επιρροή στα

συγκεκριμένα πεδία, είναι πολύ σημαντική και για αυτό τον λόγο, παρεβρέθηκαν και οι Καθηγητές Roman Slowinski, Salvatore Greco, Murat Koksalan (διοργανωτής φετινού Summer School).

Το Summer School αυτό, έχει διοργανωθεί ήδη από τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη στα Χανιά, το 2018 στο MAICh, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει το 2025, στη Σικελία της Ιταλίας.

Στην παραπάνω φωτογραφία διακρίνονται στα δεξιά, ο Καθηγητής Κωσταντίνος Ζοπουνίδης και ο Καθηγητής Murat Koksalan (οργανωτής του Θερινού Σχολείου) με τους διδακτορικούς φοιτητές.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Σε Διεθνές θερινό σχολείο στην Άγκυρα ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα