Χανιά | Πρωταθλήτριες των θεωρητικών στις Πανελλαδικές ετοιμάζονται για νομική! Photos

Πέτυχαν πολύ υψηλές βαθμολογίες στον προσανατολισμό θεωρητικών σπουδών και έχουν εξασφαλίσει την εισαγωγή τους στις νομικές σχολές. Η Καλλιόπη και η Αντωνία μίλησαν στο zarpanews.gr για την χρονιά που πέρασε και τα σχέδια τους για το μέλλον!

Καλλιόπη Καμαλεδάκη 18.975 μόρια
«Προσπάθησα πολύ, δεν ήμουν σίγουρη για κάποια μαθήματα. Στα Αρχαία Ελληνικά κυρίως είχα μεγάλη αμφιβολία για το γραπτό μου, λόγο και του αγνώστου κειμένου. Τελικά έγραψα 19 στα Αρχαία, ενώ ο χαμηλότερος βαθμός μου ήταν 17,8 στην Έκθεση. Στόχος μου είναι να περάσω στη Νομική Αθηνών» μας λέει η Καλλιόπη.
«Για

τους νέους υποψήφιους θεωρώ ότι πρέπει να είναι σταθεροί και αφοσιωμένοι σ ένα στόχο, να μην αγχώνονται και να μην αφήνουν τους άλλους να τους αγχώνουν».

Αντωνία Τσιμπράκη 18.225 μόρια

Με 17,9 στα Αρχαία, 19,4 στην Ιστορία 19,9 στα Λατινικά, η Αντωνία θέλει να εισαχθεί στην Νομική Σχολή. «Ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, γεμάτη άγχος και πίεση. Δεν μπορώ να πω ότι στερήθηκα πολλά πράγματα» τονίζει. «Πιστεύω στο ποιοτικό διάβασμα και όχι στο ποσοτικό, αν έχεις επιμονή και υπομονή οι κόποι σου ανταμείβονται» προσθέτει και παροτρύνει τα επόμενα παιδιά να πιστεύουν στις δυνάμεις του

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα