Χανιά | Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης Κρήτης στο λιμάνι | Photos

Πολλοί Χανιώτες βρέθηκαν απόψε το βράδυ στο παλιό λιμάνι, στο Γυαλί Τζαμίσι, για να απολαύσουν τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, που διοργάνωσαν οι Επιτροπές Ειρήνης Κρήτης.

«Θα γίνει διήμερη κινητοποίηση για να κλείσει η βάση της Σούδας. Είναι ανάγκη να ενημερωθεί ο κόσμος για το ρόλο που παίζει η βάση της Σούδας. Ανησυχούμε για τις εξελίξεις, και την βαθιά εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.

Ήδη στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ

που πραγματοποιήθηκε, στις Βρυξέλλες, αποφασίστηκαν νέα μέτρα τα οποία επιβαρύνουν το ήδη βαρύ κλίμα πολεμικής προετοιμασίας που υπάρχει. Συγκεντρώνονται τεράστιες δυνάμεις οι μεγαλύτερες μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, στη Βαλτική θάλασσα, στο Αιγαίο πέλαγος», δήλωσε στο zarpanews.gr, η Ελπίδα Παντελάκη, γενική γραμματέας ΕΕΔΥΕ.

Κρητική μουσική (χορεύει ο αθλητικός χορευτικός όμιλος «οι Πελασγοί» ενώ ακολούθησε ομιλία από την Επιτροπή Ειρήνης Χανίων και χαιρετισμός από την Ελπίδα Παντελάκη.Σημειώνεται ότι, την Κυριακή 28 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί φιλειρηνική συγκέντρωση στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα