Χανιά | Παίρνει πάνω της η Ντόρα Μπακογιάννη την ιστορία για το Πειραματικό 1ο Γυμνάσιο

Φαίνεται πως η πρώτη τη τάξη βουλευτής του νομού κα Ντόρα Μπακογιάννη, αποφάσισε να πάρει πάνω της την ιστορία που έχει προκαλέσει την αντίδραση των εκπαιδευτικών και αφορά την μετατροπή του 1ου Γυμνασίου Χανίων σε Πειραματικό.

Η βουλευτής Χανίων της Ν.Δ του νομού με ανάρτηση τους στο twitter κάνει γνωστό ότι πλέον είναι ειλημμένη απόφαση και το 1ο Γυμνάσιο Χανίων «αποφασίστηκε να γίνει Πειραματικό.»

Επίσης σημειώνει πως «είναι μια μεγάλη κατάκτηση για τα Χανιά | Παίρνειπου ήταν η πόλη της Κρήτης που μέχρι σήμερα δεν είχε, καθώς το Ηράκλειο έχει Πρότυπο και το Ρέθυμνο Πειραματικό.»

Η ανάρτηση της κας Μπακογιάννη:

Το 1ο Γυμνάσιο Χανίων αποφασίστηκε να γίνει Πειραματικό. ⠀
Είναι μια μεγάλη κατάκτηση για τα Χανιά που ήταν η πόλη της Κρήτης που μέχρι σήμερα δεν είχε, καθώς το Ηράκλειο έχει Πρότυπο και το Ρέθυμνο Πειραματικό. ⠀

Πρόκειται για έναν θεσμό 85 ετών που έβγαλε μεγάλες προσωπικότητες και δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες ταλαντούχα παιδιά που δεν έχουν οικονομικές δυνατότητες να προχωρήσουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους. ⠀

Είμαι βεβαία ότι οι εκπαιδευτικοί μας θα σταθούν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Παίρνει πάνω της η Ντόρα Μπακογιάννη την ιστορία για το Πειραματικό 1ο Γυμνάσιο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα