Χανιά | Ο Βλαχάκης ευχαριστεί την επιτροπή παρακολούθησης για τα σκιάδια

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί δημόσια «τα μέλη της επιτροπής παρακολούθησης για την πολύμηνη, αποτελεσματική συνεργασία» σε ότι αφορά το θέμα της μελέτης για τα σκιάδια στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, εξέδωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Μιχάλης Βλαχάκης.

Η ανακοίνωση:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω δημόσια τα μέλη της επιτροπής παρακολούθησης για την πολύμηνη, αποτελεσματική συνεργασία.

Η προτροπή και η υπόδειξη της Επιτροπής προς τον κύριο Καλογήρου έτσι ώστε η τυπολογία των σκιαδίων να κινηθεί προς τον τύπο της περκοτέντας

βοήθησε καθαριστικά την μελέτη να στοχεύσει σε ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα αρχιτεκτονικά μοντέλα.

Η πρόταση για σκιάδια με ανοιγόμενη ηλεκτρική πτυχωτή οροφή, τα καθιστά, απολύτως λειτουργικά, εύχρηστα, καλαίσθητα, εύκολα υλοποιήσιμα, προσιτού κόστους και κυρίως εναρμονισμένα με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Ενετικού Λιμένα. Οφείλω ονομαστικά να συγχαρώ τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης και στενούς συνεργάτες:

Κώστα Μπροκαλάκη Πολ. Μηχανικό (Σύμβουλο Δημάρχου),

Μαργαρίτα Μπατάκη Αρχιτέκτων (ΔΛΤΧ),

Αφροδίτη Παπαδάκη Αρχιτέκτων (ΔΤΥΧ),

Γιάννη Χριστοδουλάκο

Αρχιτέκτων (Εφορεία Αρχαιοτήτων),

για την εργατικότητα την άψογη συνεργασία και κυρίως για την ορθή επιστημονική προσέγγιση σε ένα τόσο δύσκολο και δυσεπίλυτο πρόβλημα δεκαετιών.

Είμαι απολύτως βέβαιος ότι το τελικό αποτέλεσμα της μελέτης εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάδειξη, την προστασία και την εξυγίανση του μνημείου.»

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα