«Θεούσος» και ο Λεβέντης… Ψυχασθενείς όσοι θέλουν να αλλάξουν φύλο

Παραλήρημα Λεβέντη λίγη ώρες πριν τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στην νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Μίλησε για ψυχασθένεια και εκτίμσε ότι η χώρα μπαίνει σε περίοδο ανωμαλίας λόγω της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υιοθέτησε πλήρως τις θέσεις της Εκκλησίας βάζοντας στην ομιλία του και λίγο από τον εθνοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821.

«Ο Παπαφλέσσας πολέμησε όχι ο Τσίπρας

και ο Μητσοτάκης για να είναι η Ελλάδα ένα ορθόδοξο κράτος» είπε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι νομοθέτησε χωρίς να λάβει υπ’οψιν της την Εκκλησία «Είναι τόσο ασήμαντη η Εκκλησία που μπορεί αυτή η αίθουσα να αγνοεί τις απόψεις της;» προκάλεσε.

Όσο για τις διατάξεις του νομοσχέδιου δήλωσε ότι είναι αν είναι να αντιγράφουμε την Ευρώπη να φέρουμε κάποιον ευρωπαίο να μας κυβερνά.

Καταλήγοντας εξέφρασε την άποψη ότι επί της ουσίας όσοι θέλουν να αλλάξουν φύλο έχουν μια μορφή ψυχασθένειας.

Και ως να μην έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους συνανθρώπους τους ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ζήτησε να λαμβάνουν συντάξες, να έχουν εργασία, αλλά να μην έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα