Χανιά | Νέο παράρτημα του «Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών η Καλλιπάτειρα»

Ύστερα από το έντονο ενδιαφέρον για την ίδρυση παραρτήματος του «Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείο Γυναικών η Καλλιπάτειρα» και στα Χανιά της Κρήτης, αυτό πλέον έγινε πραγματικότητα γεγονός με πρωτοβουλία της Κατερίνας Αρχοντάκη.

Την Κυριακή 1 Απριλίου οργανώθηκε σχετική ιδρυτική συνάντηση στο ξενοδοχείο «Κύδων», όπου και παραβρέθηκαν πολλές αξιόλογες Χανιώτισσες, δραστήρια μέλη της τοπικής κοινωνίας, καθώς και πολυμελής αντιπροσωπείας στήριξης από το Παράρτημα

του Ηρακλείου, το οποίο έχει ήδη πολυετή και αξιόλογη παρουσία και δράση στο Ηράκλειο, με επικεφαλής την πρόεδρο του, κυρία Μαρία Αντωνακάκη.

Τη συνάντηση χαιρέτησε με μήνυμα της η πρόεδρος του μητρικού «Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα», κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά και ικανοποίηση για την ίδρυση του νέου παραρτήματος, καθώς αποτελούσε πάγια επιθυμία της, που έχει να κάνει και με την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για όλη την Κρήτη, κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Στη συνέχεια και μετά την ενδελεχή ενημέρωση, τόσο από την κυρία Κατερίνα Αρχοντάκη όσο και από την πρόεδρο του Παραρτήματος του Ηρακλείου κυρία Μαρία Αντωνακάκη, ακολούθησε ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του σωματείου , και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, με την εγγραφή 50 και πλέον μελών από τις παρευρισκόμενες γυναίκες, που απαρτίζουν πλέον και την αρχική ομάδα του νέου Παραρτήματος.

Το νέο παράρτημα φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ακόμη χρήσιμο εργαλείο στην προαγωγή του Αθλητικού ιδεώδους με την έμπρακτη στήριξη αθλητικών δομών, και συναφών φορέων αλλά και να συνεισφέρει στους τομείς του εθελοντισμού και φιλανθρωπισμού, του πολιτισμού κ.α. ενώ θα είναι ανοιχτό σε κάθε μορφή συνεργασίας με σχετικούς και άλλους φορείς που δραστηριοποιούνται στα Χανιά, στην υπόλοιπη Κρήτη και αλλού.

Σύντομα θα υπάρξουν και τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου Παραρτήματος με δράσεις που θα σηματοδοτήσουν την μελλοντική πορεία του. Η συντονιστική επιτροπή του Παραρτήματος απαρτίζεται από τις: Κατερίνα Αρχοντάκη, Αργυρώ Χανιωτάκη-Σμυρλάκη, Κάλια Σωτηράκη και Ελένη Βουγιούκαλου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση του σωματείου στο τηλέφωνο 6945991950, και στην ιστοσελίδα www.kallipatira.org

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα