Ποιος είναι αυτός ο Ινδός που έφερε στα Χανιά 6 εκατομμύρια θεατές σε μία ημέρα; Photos + Video

Είναι ο Armaan Malik, δημοφιλής Ινδός καλλιτέχνης που μαζί με τους Akhil Sachdeva, Neha Kakkar βρέθηκαν πρόσφατα στα Χανιά για τα γυρίσματα των νέων τους video clips.

ΕΔΩ: Τα Χανιά σε ρυθμούς… Bollywood! Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα Ινδών σούπερσταρς

To video clip του τραγουδιού «Ghar Se Nikalte Hi», το οποίο

είναι εξολοκλήρου γυρισμένο στα Χανιά και γεμάτο από Χανιά, ανέβηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου στο YouTube και μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες πλησιάζει τις 6 εκατομμύρια προβολές!

Φυσικά αυτοί οι αριθμοί για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι… αδιανόητα, καθώς η Ινδία είναι μια χώρα με 1,3 δισ. πληθυσμό και εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της τουριστικής προβολής για τα Χανιά.

Τα γυρίσματα

Στα Χανιά βρέθηκαν αρχές του Μαρτίου, δημοφιλείς καλλιτέχνες της Ινδίας για τα γυρίσματα νέων video clips για λογαριασμό μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας!Πρόκειται για τους Akhil Sachdeva, Neha Kakkar και Armaan Malik, τα τραγούδια των οποίων στο YouTube ξεπερνούν τις 50 εκ. προβολές. Τα γυρίσματα διήρκεσαν έξι μέρες ενώ προηγήθηκε προετοιμασία ενός μήνα για να βρεθούν οι κατάλληλοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι μέσα στην πόλη των Χανίων και σε όλο το νομό.
Στην παραγωγή συμμετείχε και Ελληνικό συνεργείο από την Χανιώτικη εταιρεία FIXER IN CRETE που έχει ως αντικείμενο την διευκόλυνση ξένων παραγωγών.Όπως λέει στο zarpapnews.gr ο υπεύθυνος, Θοδωρής Θωμαδάκης «η Ινδική παραγωγή ενθουσιάστηκε με τις ομορφιές του τόπου μας και υποσχέθηκε ότι θα ξαναέρθει».zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα