Χανιά | Νέα εργαλεία για τους ξενοδόχους φέρνει η τεχνολογία – Τι παρουσιάστηκε σε εκπαιδευτικό event | Photos+Videos

| Photos+Videos

ΝέαΧανιά | εργαλεία για το πως ένας ξενοδόχος μπορεί να αυξήσει τα έσοδα της επιχείρησής του, να ελέγξει τον ανταγωνισμό του, να επεκτείνει τις πωλήσεις του μέσω internet, αλλά και τη δύναμη που έχουν τα δεδομένα στη σημερινή εποχή και στο μέλλον είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επιχειρηματίες του κλάδου, κατά τη διάρκεια της ημερίδας που συνδιοργάνωσε η Ένωση Ξενοδόχων του νομού Χανίων, με τις εταιρίες OTA Insight και την RevitUp.direct.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της ημερίδας,

παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν μελέτες και στοιχεία που αφορούν την άμεση και μελλοντική ζήτηση στον προορισμό των Χανίων και της Κρήτης γενικότερα.

Τι προσφέρει η OTA Insight στα ξενοδοχεία

H OTA Insight προσφέρει στους ξενοδόχους και τους διευθυντές εσόδων ολοκληρωμένες, φιλικές προς τον χρήστη τεχνολογικές λύσεις που τους ενδυναμώνει να λάβουν εξυπνότερες αποφάσεις τιμολογιακής πολιτικής και διανομής των δωματίων τους κάθε μέρα.

Συγκεκριμένα προσφέρει:

Αξιοποίηση τα δεδομένων της αγοράς σε πραγματικό χρόνοΕξυπνότερες αποφάσεις τιμολογιακής πολιτικήςΜεγιστοποίηση της δυνατότητας εσόδωνΔιατήρηση ελέγχου του κόστους διανομής

«Στην Ελλάδα έχουμε εξαιρετικό προϊόν και ιδιαίτερα στην Κρήτη, αλλά οι ξενοδόχοι έχουν ακόμα να καλύψουν πολύ δρόμο ούτως ώστε τεχνολογικά να είναι άρτιοι και να συμβαδίσουν με το εξαιρετικό προϊόν που έχουν εδώ στην Κρήτη» ανέφερε ο διευθυντής ανάπτυξης της ΟΤΑ Insight για την Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, ο Βασίλης Ριαβόγλου

Η OTA Insight, προσφέρει στους ξενοδόχους τη γνώση για το τι συμβαίνει με τη ζήτηση και τον ανταγωνισμό. Στα Χανιά, ο αριθμός των επιχειρηματιών που χρησιμοποιούν το εργαλείο αυτό είναι πολύ λίγοι, σύμφωνα με τον κ. Ριαβόγλου.

«Πιστεύουμε ότι ο προορισμός έχει ακόμα πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες, ιδιαίτερα αν οι ξενοδόχοι αντιληφθούν πόσο σημαντικό είναι να πάνε στις online πωλήσεις οι οποίες έχουν και το μεγαλύτερο κέρδος για αυτούς στο τέλος της ημέρας» κατέληξε.

Πώς γεννήθηκε η ιδέα για την ίδρυση της RevitUp

Όπως δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρίας RevitUp, Γιώργος Εργαζάκης, «η ιδέα ήρθε από ανάγκες που υπήρχαν και ήταν να δώσουμε μία ολιστική λύση σε θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με το internet είτε μιλάμε για θέματα μάρκετινγκ και διαφήμισης και πολύ περισσότερο για online πωλήσεις.

Η αγορά έχει αλλάξει και έχει πάει προς τον ψηφιακό κόσμο, ειδικά μετά την covid εποχή η ανάγκη αναδείχθηκε έντονα και όλο περισσότεροι πηγαίνουν προς την online κατεύθυνση».

Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη που έχουν τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τη RevitUp.direct είναι ότι μία εταιρεία, μία ομάδα έχει την ευθύνη για το συνολικό αποτέλεσμα  και την βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας των χρημάτων που επενδύονται από τον ξενοδόχο στο Digital Marketing.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον event πώς μπορούν οι ξενοδοχειακές μονάδες να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για τις λεγόμενες διαδικτυακές πωλήσεις Η ένωσή μας πιστεύει πολύ στην τεχνολογία» δήλωσε με τη σειρά του ο Γραμματέας Ένωσης Ξενοδόχων ν. Χανίων, Κυριάκος Παπαδάκης.



zarpanews.gr

The post Χανιά | Νέα εργαλεία για τους ξενοδόχους φέρνει η τεχνολογία – Τι παρουσιάστηκε σε εκπαιδευτικό event | Photos+Videos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα