Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας άνοιξε πυρ μπροστά στα παιδιά του

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη. Σε κατάσταση αμόκ ο δράστης, προκάλεσε τροχαίο και συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη.Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σήμερα (7/6) το απόγευμα στην περιοχή του Φοίνικα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το thestival.gr, ένας άνδρας έσπασε την πόρτα πολυκατοικίας και ανέβηκε μέχρι το διαμέρισμα όπου βρίσκονταν…

Η στιγμή που τα παιδιά του δράστη οδηγούνται στο τοπικό
Α.Τ.:

{https://youtu.be/ren6mU0BZJU}

Σύμφωνα πάντα με το thestival.gr, εντός του διαμερίσματος βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και χασίς.

Ο δράστης ο οποίος διέφυγε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, φέρεται να προκάλεσε και τροχαίο ατύχημα.

Ειδικότερα, στην προσπάθειά του να διαφύγει, έριξε το όχημά του πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε γυναίκα στην αρχή της Περιφερειακής Οδού, κοντά σε σούπερ μάρκετ.

{https://youtu.be/DVwmVZ2jKpo}

Συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη

Από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ έσπευσαν στο σημείο. Αφού διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει τραυματισμός ξεκίνησαν να συλλέγουν μαρτυρίες. Μία από αυτές ήταν κομβικής σημασίας, αφού τους περιέγραψε τον τύπο του οχήματος καθώς και τον αριθμό πινακίδας που έφερε.

Οι αστυνομικοί γνώριζαν πλέον ότι άνδρας, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ κινούνταν στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

Τελικά, εντόπισαν το αυτοκίνητο του και τον ίδιο σε παράδρομο κοντά στο ΤΙΤΑΝ και του πέρασαν χειροπέδες. Βρήκαν, επίσης, το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανικός, Θεσσαλονίκη, Άνδρας,panikos, thessaloniki, andras