Χανιά | Νέα αναβολή στην κατεδάφιση Bamboo και Salavantes | Photos

Την ερχόμενη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου θα γίνει η νέα απόπειρα κατεδάφισης των δύο καταστημάτων στο Καλαμάκι μετά από αίτημα των ιδιοκτητών να τους δοθεί η ολιγοήμερη προθεσμία ώστε να απομακρύνουν τον εξοπλισμό.

Από νωρίς το πρωί, ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις καθώς και κάτοικοι της περιοχής, έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα καταστήματα, τα οποία αναμένεται να κατεδαφιστούν, με εισαγγελική εντολή, σήμερα.Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί κόσμος που συμπαραστέκεται στους ιδιοκτήτες όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr. Εκείνοι

από την πλευρά τους, ζητούν από τα συνεργεία της Αποκεντρωμένης να τους επιτραπεί να κάνουν την κατεδάφιση οι ίδιοι κάτι που όπως λένε αρχικά είχε συμφωνηθεί μεταξύ τους.Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα μετά από αντιδράσεις των ιδιοκτητών αλλά και πλήθους πολιτών,η κατεδάφιση δεν πραγματοποιήθηκε, οπότε και θα γίνει σήμερα.

Αυτή τη στιγμή, ιδιοκτήτες απομακρύνουν τα οχήματα που βρίσκονται έξω από τα καταστήματα, και όσα παραμείνουν, αναμένεται να μετακινηθούν με γερανό.

Σε βάρος των καταστημάτων εκκρεμεί πρωτόκολλο κατεδάφισης που έχει εκδοθεί με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, μετά από καταγγελίες άλλου επιχειρηματία της περιοχής για πολεοδομικές παραβάσεις.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί άνθρωποι έξω από τα καταστήματα ενώ οι Αστυνομικές δυνάμεις είναι ισχυρές.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα