Χανιά | Η διαδραστική performance «Sensual Lumina» στο στούντιο Όξω Νου

Την διαδραστική περφόρμανς «Sensual Lumina» θα παρουσιάσουν οι καλλιτέχνες
Μαρία Στεφανίδου και Πασχάλης Χατζητρύφωνος, το Σάββατο 24 Μαρτίου σε 2 παραστάσεις στις 20.30 και στις 22.00.

To Sensual Lumina αποτελεί ένα project ενδυτής τεχνολογίας, που βασίζεται στη δημιουργία ενός ενδύματος, το οποίο ενσωματώνει LEDs και αισθητήρες αφής ελεγχόμενα από μικροεπεξεργαστή. Το ηλεκτρονικό ένδυμα έγινε το μέσο στο οποίο βασίστηκε η 30λεπτη διαδραστική performance

“Sensual Lumina”, αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας του media artist Χατζητρύφωνος Πασχάλη και της ηθοποιού και performer Στεφανίδου Μαρίας.

Η performance αφηγείται τον κύκλο ζωής μιας μετα- βιολογικής οντότητας, η οποία ενσωματώνει οργανικά και μηχανικά στοιχεία. Το συνθετικό είδος δημιουργήθηκε για να προκαλεί συναισθήματα ευχαρίστησης και ερωτισμού, να προσελκύει και να προσκαλεί σε φυσική επαφή. Σε ένα απροσδιόριστο μέλλον από το οποίο ο άνθρωπος απουσιάζει, τα συνθετικά πλάσματα που δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν, καλούνται να αυτοπροσδιοριστούν ακολουθώντας τη δική τους εξελικτική πορεία προς την τελείωση του είδους τους.

Σάββατο 24 Μαρτίου
Ώρες παραστάσεων 20.30 & 22.00
γενική είσοδος 5 ευρώ.
Κρατήσεις θέσεων 28210 45585

Λόγω περιορισμένου αριθμού θεατών ειναι απαραίτητη η κρατηση θέσεως

Ο Πασχάλης Χατζητρύφωνος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982, είναι απόφοιτος Πληροφορικής του ΑΠΘ και του ΕΚΠΑ με μετεκπαίδευση στα Πολυμέσα και τις Εφαρμοσμένες Τέχνες. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δραστηριοποιείται στο χώρο των creative media και digital arts και συνεργάζεται με καλλιτέχνες εικαστικών και παραστατικών τεχνών.

Η Μαρία Στεφανίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1988, είναι απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Σύγχρονο Θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος» με παράλληλη κατάρτιση στο χορό και το σωματικό θέατρο. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της performance από το 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα