Χανιά | Γενική συνέλευση στο παράρτημα Χανίων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει το παράρτημα Χανίων του Πανελλήνιου Μουσικου Σύλλογου, αναφορικά με τα θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφοροούν τους μουσικούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του παραρτήματος αναφέρει:

Το παράρτημα Χανίων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου (Π.Μ.Σ.) καλεί σε γενική συνέλευση την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων ώρα 16 μ.μ., τους μουσικούς, μέλη και μη μέλη, του συλλόγου καθώς και τους εκπαιδευτικούς που δουλεύουν σε Ωδεία.

Κατόπιν

των τελευταίων εξελίξεων του προηγούμενου διαστήματος που έχουν φέρει στο επίκεντρο την καλλιτεχνική εκπαίδευση, θα συζητηθούν και θα διαμορφωθούν συλλογικά οι θέσεις μας και τα αιτήματα μας για την μουσική εκπαίδευση.

Επίσης θα συζητηθούν τα σχέδια Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για τους μουσικούς που εργάζονται σε μικρούς χώρους εστίασης και σε Ωδεία.

Θα παρευρεθεί ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου Βασίλης Παρασκευόπουλος (εξ Αθηνών), καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Χανίων Σταμάτης Μαμάκας.

Μετά την συνέλευση θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Παραρτήματος.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Γενική| Γενική συνέλευση στο παράρτημα Χανίων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Γενική, Χανίων, Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου,chania | geniki, chanion, panelliniou mousikou syllogou