Χανιά | Έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο οι φιλόζωοι για τις φόλες | Τι ζητάνε

Διαμαρτυρία για το μπαράζ δηλητηριάσεων σε αδέσποτα και οικόσιτα ζώα της πόλης πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων μερίδα φιλόζωων της πόλης.

Κρατώντας στα χέρια εικόνες-φρίκης με νεκρά ζώα από φόλες σε διάφορα σημεία των Χανίων, αλλά και μηνύματα με την ένδειξη «ΣΤΟΠ στις φόλες» και «Η σιωπή είναι συνενοχή», παρέδωσαν ψήφισμα στις αστυνομικές αρχές και ζήτησαν να βρεθεί τρόπος να σταματήσει η δολοφονία χιλιάδων ζώων, όπως τόνισε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη σε δηλώσεις της.

Μάλιστα

η κα Μπομπολάκη ενημέρωσε για ακόμη ένα περιστατικό δολοφονικής συμπεριφοράς με επιτόπου πυροβολισμό ενός σκύλου στην περιοχή των Σφακίων και την έγκαιρη παρέμβαση του εκεί αστυνομικού τμήματος για την υγεία του ζώου, ενώ διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη. Σε δηλώσεις της η Ίνγκριτ Οουλνταμ, μια κάτοικος της Χαλέπας που τάιζε τα αδέσποτα που απαθανατίζονται νεκρά από φόλες, κάλεσε να βρεθεί τρόπος να σταματήσει αυτό και να βρεθούν οι δράστες που σκορπούν τον θάνατο στα Χανιά. zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα