Χανιά | Εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες στις φυλακές Αγιάς ο επιτετραμμένος της πρεσβείας του Πακιστάν

Συνάντηση στο σωφρονιστικό κατάστημα “Κρήτη 1” στην Αγιά Χανίων είχε το πρωί της Πέμπτης ο διευθυντής των φυλακών, Γιώργος Κονταξάκης, με τον επιτετραμμένο σε κοινωνικά θέματα της πρεσβείας του Πακιστάν στην Ελλάδα, Χαιντέρ Σουλτάν. 

Ο κ. Σουλτάν επισκέφθηκε τις φυλακές για να δει τις συνθήκες στις οποίες διαβιούν οι κρατούμενοι από το Πακιστάν, καθώς στις φυλακές Αγιάς εκτίουν ποινές δεκάδες κατάδικοι από τη χώρα αυτή.

Ο κ. Κονταξάκης ξενάγησε τον Πακιστανό επιτετραμμένο

στις φυλακές ώστε να διαπιστώσει ο ίδιος τις συνθήκες κράτησης. Ο κ. Σουλτάν εξέφρασε τον εντυπωσιασμό και την ικανοποίησή του από τις υποδομές του ιδρύματος και από το γεγονός ότι οι χώροι διατηρούνται καθαροί, με σωστές συνθήκες υγιεινής για τους κρατούμενους.

Οι κ.κ. Κονταξάκης και Σουλτάν είχαν επίσης μια ολιγόλεπτη συζήτηση, ενώ στη συνέχεια ο Πακιστανός διπλωμάτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κρατούμενους συμπατριώτες του.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Εντυπωσιασμένος| Εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες στις φυλακές Αγιάς ο επιτετραμμένος της πρεσβείας του Πακιστάν appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα