Χανιά | Δυναμική συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ στα Νέα Καταστήματα | Photos

Μαζική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα μέτρα, πραγματοποίησαν εργαζόμενοι και εργαζόμενες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Νέων Καταστημάτων.

Η σημερινή κινητοποίηση πραγματοποιείται ενάντια στα νέα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση και όπως είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπάλληλων κ. Φώτης Ρηγανάκος αποτελεί κλιμάκωση την λαίλαπα

που έρχεται. Επίσης σημείωσε ότι από αυτή εδώ την συγκέντρωση θέλουμε να καλέσουμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες και αύριο Πέμπτη ως ημέρα δράσης με κορύφωση το συλλαλητήριο στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία 1866 και με βασικό σύνθημα ότι δεν θα γίνουμε οι δούλοι του 21ου αιώνα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων κ. Νίκος Βουρλάκης ανέφερε πως «ζητάμε να αναπληρωθούν όλα αυτά που μας έχουν στερήσει, νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας που εξαφανίζεται με το νέο μνημόνιο και την επαναφορά του αφορολόγητου στους μικρούς και αυτοαπασχολούμεους εμπόρους.

Το παρόν στην σημερινή κινητοποίηση έδωσαν κα αγρότες της Ενωτικής Ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων που έφθασαν στα Χανιά με σημαίες και τα αγροικά τους αυτοκίνητα.

Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία στο κέντρο των Χανίων.

zarpanews.gr

Keywords
Αναζητήσεις
παμε συγκεντρωση χανια
Τυχαία Θέματα