Χανιά | Στο δρόμο οι εργαζόμενοι ενάντια στα νέα μέτρα | Photos

Από εντάσεις, διαπληκτισμούς και μικροεπεισόδια, (δείτε εδώ), σημαδεύτηκε η σημερινή συγκέντρωση και πορεία συνδικαλιστικών φορέων ενάντια στα νέα μέτρα που ακολουθούν την συμφωνία κυβέρνησης , Ε.Ε. και ΔΝΤ.

Η ένταση σημειώθηκε μεταξύ συλλόγων φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης και μελών της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χανίων την οποία μάλιστα εκπρόσωποι των φοιτητών κατήγγειλαν.

Η σημερινή

κινητοποίηση ξεκίνησε αρχικά με συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, όπου εκπρόσωποι φορέων απεύθυναν χαιρετισμούς στους συγκεντρωμένους.

Η κινητοποίηση συνεχίστηκε με πορεία στο κέντρο των Χανίων που πάντως πραγματοποιήθηκε χωριστά καθώς είχαν προηγηθεί οι προαναφερόμενες εντάσεις και διαπληκτισμοί.

Αναφορικά με την σημερινή απεργία ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων κ. Γιάννης Μανωλικάκης, είπε μεταξύ άλλων πως «σήμερα απεργούμε για να μην περάσουν τα νέα μέτρα που επιχειρεί να περάσει η κυβέρνηση.» Ο κ. Μανωλικάκης χαρακτήρισε καταστροφικά αυτά τα μέτρα που θα διαλύσουν όπως είπε εργαζόμενους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΧ κ. Γιάννης Παυλάκης χαρακτήρισε ληστρικά τα μέτρα που περνά η κυβέρνηση που σε συνδυασμό με τα προηγούμενα κλείνουν επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Ο κ. Παυλάκης κάλεσε εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους και μικρομεσαίους να κατέβουν στο δρόμο και να αγωνιστούν ενάντια σε αυτές τις πολιτικές.»

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα