Χανιά | “Δεν θα παραστώ στα εγκαίνια” – Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το κλείσιμο σταθμού του ΔΟΚΟΙΠΠ λόγω των εγκαινίων

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το κλείσιμο του Α’ Βρεφονηπιακού σταθμού Κουμπέ – Νεροκούρου του ΔΟΚΟΙΠΠ, λόγω των σημερινών προγραμματισμένων εγκαινίων.

Μετά την δημοσίευση σχετικής επιστολής από Χανιώτισσα μητέρα στο zarpanews.gr (Δείτε εδώ) μέλος του ΔΣ του ΔΟΚΟΙΠΠ, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως δεν συμφωνεί με την απόφαση του ΔΟΚΟΙΠΠ να κλείσει ο σταθμός για μια ολόκληρη μέρα και χωρίς ουσιαστικό – σοβαρό λόγο, δηλώνοντας πως δεν θα παραστεί στα εγκαίνια. 

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ο

Βρεφονηπιακός Σταθμός στα Νεροκούρου του ΔΟΚΟΙΠΠ λειτουργεί φέτος για πρώτη χρονιά και δέχεται στις φιλόξενες και σύγχρονες εγκαταστάσεις του μικρούς μαθητές από το Δήμο Χανίων.

Αύριο το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του σταθμού. Μόλις έμαθα από τον ηλεκτρονικό τύπο ότι για το λόγο αυτό δεν θα λειτουργήσει ο σταθμός για ολόκληρη τη μέρα.

Πιστεύω ότι πάντα πρωταρχικό μέλημα για κάθε εκπαιδευτική δομή, όπως είναι είναι και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί ως πρώτη σχολική εκπαίδευση, πρέπει να είναι ο μαθητής. Όσο μικρός και να είναι αυτός!

Για το λόγο αυτό θεωρώ ανεπίτρεπτο να στερείται ο μαθητής έστω και μια μέρα εκπαίδευσης για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την εκπαιδευτική διαδικασία ή την ασφάλεια του.

Ως μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΚΟΙΠΠ δεν θα παραστώ για τους παραπάνω λόγους στα αυριανά εγκαίνια του σταθμού. Μακάρι να λειτουργήσει κανονικά ο σταθμός και ας γίνει μια σεμνή δέηση πριν την έναρξη των μαθημάτων του σταθμού, ως εγκαίνια της δομής».



zarpanews.gr

The post Χανιά | “Δεν| “Δεν θα παραστώ στα εγκαίνια” – Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το κλείσιμο σταθμού του ΔΟΚΟΙΠΠ λόγω των εγκαινίων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | “Δεν, ” – Συνεχίζονται, ΔΟΚΟΙΠΠ,chania | “den, ” – synechizontai, dokoipp