Χανιά | Απάντηση Μαλανδράκη στην καταγγελία περί εγκατάλειψης του Πλατανιά: «Να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και να ενημερώνουν τις υπηρεσίες»

Απάντηση στην καταγγελία που δημοσίευσε το Σάββατο 30 Ιουλίου το zarpanews.gr σχετικά με την εγκατάλειψη του Πλατανιά(Δείτε ΕΔΩ) από την πλευρά της δημοτικής αρχής, θέλησε να δώσει ο ίδιος ο δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης.

Ο κ. Μαλανδράκης στην απάντησή του μέσω του zarpanews.gr, τονίζει:

«Καλό θα ήταν οι συντάκτες της επιστολής να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, ώστε να μην χρειάζεται να λαμβάνουν επείγουσες ειδοποιήσεις από τον Δήμο για οφειλές τους, που τους δημιουργούν αναστάτωση.

Σε ότι αφορά το οπτικό υλικό, θα μπορούσαν να ενημερώσουν την υπηρεσία καθαριότητας του

Δήμου για θέματα απόρριψης ογκωδών, προκειμένου όπως κάνει πάντα η υπηρεσία να επιληφθεί.

Σε ότι αφορά τους «ανύπαρκτους χώρους» τους καλούμε να περπατήσουν στον «καινούριο» δρόμο Πλατανιά – Δρακιανά, να επισκεφθούν το το εκεί πάρκο που έχει αναπλαστεί πρόσφατα όπως και την πεζοπορική διαδρομή προς τον πάνω Πλατανιά.

Επίσης, προφανώς δεν έχουν περπατήσει στα πεζοδρόμια που κατασκευάσαμε σε όλο το μήκος της ΠΕΟ που διασχίζει τον Πλατανιά αλλά και τις όμορες τουριστικές περιοχές, ώστε να αναφέρονται σε ανύπαρκτα πεζοδρόμια.

Τέλος, ο Δήμος Πλατανιά έχει συντάξει μια πλήρη μελέτη για την ανάπλαση της περιοχής του γηπέδου Πλατανιά, για την οποία είναι σε αναζήτηση χρηματοδότησης, όπως και στην εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης για τα στενά του Πλατανιά,  που θα αναδείξουν και θα αναμορφώσουν τον τουριστικό μας προορισμό».

zarpanews.gr

The post Χανιά | Απάντηση Μαλανδράκη| Απάντηση Μαλανδράκη στην καταγγελία περί εγκατάλειψης του Πλατανιά: «Να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και να ενημερώνουν τις υπηρεσίες» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα