Δέσποινα Μοιραράκη: Ράκος στο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

Σήμερα το πρωί τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου στην Γλυφάδα το 40μερο μνημόσυνο του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννη Κοντούλη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη, ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μάσκα προστασίας και γυαλιά ηλίου φαινόταν όπως ήταν λογικό συντετριμμένη.

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια είναι βυθισμένη σε βαρύ πένθος, από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της σύζυγος.

Ο Γιάννης Κοντούλης πάλεψε γενναία και «αθόρυβα» με τον καρκίνο για περίπου 3 χρόνια, όμως δεν τα κατάφερε κι έφυγε από τη ζωή στις

24 Ιουνίου.

«Επειδή την περιπέτεια την παρακολούθησα διακριτικά χωρίς να το ξέρουν και οι δύο. Τρεισήμισι χρόνια κράτησε αυτός ο Γολγοθάς. Ο Γιάννης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Ένα έχω να σας πω: Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι μία δυνατή γυναίκα και μακάρι ο κάθε άνδρας να βρει τέτοια σύντροφο. Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ένας καλός άνθρωπος κι άριστος αξιωματικός.

Τον γνώρισα εξ αποστάσεως, ήμουν ένα μεσημέρι στο γραφείο του Υπουργού κι έρχονται τα αποτελέσματα αυτών που είχαν αποφοιτήσει από τη σχολή Άμυνας. Τότε έμαθα ότι βγήκε πρώτος ο άνδρας που θα παντρευόταν η Μοιραράκη», είχε αποκαλύψει σχετικά ο Δήμος Βερύκιος.

Πηγή φωτογραφιών: Tlife

Keywords
Τυχαία Θέματα