Χανιά | Ανύπαρκτη η παράταξη Σκουλάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο

Κανένα μέλος της μείζονος μειοψηφίας δεν παρευρίσκεται στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων που ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση λόγω μη απαρτίας.

Με αφορμή την παντελή απουσία της παράταξης Σκουλάκη, αρκετοί σύμβουλοι σχολίασαν την συστηματική απουσία ορισμένων μελών της, ζητώντας από τον Πρόεδρο να εφαρμόσει τον κανονισμό ενεργοποιώντας τις κυρώσεις εναντίον τους. «Έτσι ίσως παραδειγματιστούν και οι επόμενοι και έρθουν εδώ άτομα που θα ενδιαφέρονται και θα θέλουν να παρακολουθούν τα συμβούλια» ανέφερε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκος Παπαντωνάκης.

Την

μόνιμη απουσία του αντιπροέδρου Θεόδωρου Τζήκα καυτηρίασε από την πλευρά του ο Μπάμπης Κουρούσης: «Ποτέ δεν πάτησε το πόδι του παρά μόνο την μέρα που εξελέγη» τόνισε, συμπληρώνοντας πως αυτό αποτελεί προσβολή για το Σώμα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα θέσει το θέμα στον γ.γ. του Δήμου ώστε να καθορίσουν από κοινού το πώς πρέπει να κινηθούν.

Πάντως εκτός από τις Αγγελάκη, Χατζηδάκη, Κοκκινάκη και τον Λειψάκη η παρουσία των υπόλοιπων μελών της παράταξης είναι εξαιρετικά σπάνια.

zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα