Χανιά | Αντικαθιστούν το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισσάμου που καταστράφηκε σε τροχαίο

Δρομολογούνται οι κινήσεις αντικατάστασης του κατεστραμμένου ασθενοφόρου

Μάλιστα, προσωρινά το επισκευασμένο ασθενοφόρο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Κισάμου.

Ο Δήμος Κισάμου ευχαριστεί τη διοίκηση της 7ης ΥΠΕ για την ικανοποίηση του αιτήματος:

“Ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή του Δήμου Κισσάμου, θεωρούν υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν την Διοικήτρια και τον Υποδιοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κα. Μπορμπουδάκη Ελένη (Λένα) και κ. Αγαπίου Δημήτρη καθώς και τους συνεργάτες τους,

για την ανταπόκρισή τους στην ικανοποίηση του αιτήματος αντικατάστασης του ασθενοφόρου του Κ.Υ Κισσάμου που καταστράφηκε σε ατύχημα κατά την ώρα εκτέλεσης υπηρεσιακού δρομολογίου.

Εν αναμονή της παραλαβής του καινούργιου οχήματος, που έχει ήδη δρομολογηθεί από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Κ.Υ. Κισσάμου, το επισκευασμένο ασθενοφόρο θα εξυπηρετήσει προσωρινά τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας”.

Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Οκτωβρίου, το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισάμου, ενώ κινείτο στον δρόμο Καλουδιανών – Χρυσισκαλίτισσας εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα πάνω σε ένα ελαιόδεντρο.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Αντικαθιστούν| Αντικαθιστούν το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισσάμου που καταστράφηκε σε τροχαίο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα