Χανιά | Ανησυχία από τις απανωτές κλοπές σε περίπτερο στην Σπλάντζια – Κάμερα κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη | Video+Photos

| Video+Photos

Θύμα κλοπής δυο φορές μέσα σε μια εβδομάδα έχει πέσει ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου στα Χανιά. Πρόκειται για το περίπτερο που βρίσκεται στην αρχή της οδού Δασκαλογιάννη, στην περιοχή της Σπλάντζιας.

Όπως ο ίδιος καταγγέλλει στο zarpanews.gr, παρά το γεγονός ότι έχει απευθυνθεί στην αστυνομία και τις δυο φορές, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη σχετικά με την σύλληψη των δραστών, υποστηρίζοντας

πως οι αρχές του απαντούν πως «πρόκειται για μικροκλοπές και δεν μπορεί να γίνει κάτι».

Τις κινήσεις του δράστη κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του περιπτέρου:



«Τι περιμένουν, να ανοίξουν το κεντρικό ρολό και να μου τα πάρουν όλα για να ασχοληθούν;» λέει χαρακτηριστικά.

«Το θέμα δεν είναι τα 5, 6 παγωτά που πήραν ή τα ενεργειακά ποτά. Το θέμα είναι να μην προχωρήσουν την επόμενη φορά προς τα μέσα. Εγώ τα στερούμαι για να τα πουλήσω και θα έρχονται να μου τα κλέβουν;», λέει φανερά απελπισμένος ο ιδιοκτήτης.

«Συχνό φαινόμενο οι κλοπές»

Οι κλοπές σε καταστήματα στην περιοχή της Σπλάντιας και της παλιάς πόλης, όπως ανέφερε ο καταγγέλλων, είναι συχνό φαινόμενο, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους καταστηματάρχες και τους κατοίκους.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Ανησυχία| Ανησυχία από τις απανωτές κλοπές σε περίπτερο στην Σπλάντζια – Κάμερα κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη | Video+Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα