Ισχυρή χαλαζόπτωση στην Θεσσαλονίκη - «Άσπρισαν» οι δρόμοι (Βίντεο)

Οι δρόμοι του κέντρου της Θεσσαλονίκης στρώθηκαν από το χαλάζιΜε σκληρό πρόσωπο εμφανίστηκε ο καιρός την πρώτη μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας. Πάντως, οι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει πως ο καιρός θα είναι άστατος τουλάχιστον και μέχρι τη Μ. Τετάρτη. Η…

Ο καιρός του Πάσχα
από την Ερμιόνη Κατιρτζόγλου

Παρόμοια η πρόγνωση και από τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Ερμιόνη Κατιρτζόγλου. Στο σημερινό δελτίου καιρού, αναφέρει πως τη Μ. Τρίτη αν και το πρωί θα έχει λίγη συννεφιά, οι βροχές θα αρχίσουν να περιορίζονται στα κεντρικά και ανατολικά, με τον ουρανό να καθαρίζει από τα δυτικά.

Στα νησιά του νότιου και ανατολικού Αιγαίου τα φαινόμενα κατά τόπους μπορεί να είναι ισχυρά. Λίγα χιόνια και πάλι μπορεί να πέσουν στα ορεινά της κεντρικής Ελλάδας όπως και στην ορεινή Κρήτη. Οι άνεμοι στα πελάγη βόρειοι μέχρι τα 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η ατμόσφαιρα θα ζεστάνει λίγο στα βόρεια και δυτικά καθώς οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν τους 16 με 18 βαθμούς.

Την Μ. Τετάρτη και την Μ. Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρκετά πιο βελτιωμένος με άνοδο της θερμοκρασίας. Την Μ. Τετάρτη θα έχει κάποιες πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα, με αρκετό όμως ήλιο. Την Μ. Πέμπτη θα έχει ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 20 με 22 βαθμούς.

Από κει και έπειτα, τόνισε πως είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για ολοκληρωμένη πρόγνωση, ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν πως την Κυριακή του Πάσχα έρχεται ένα κύμα που θα δώσει βροχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα