Χανιά | Birthday + Opening event στο νέο κατάστημα Zaira Collection | Photos + Video

Ένα από τα πιο καλοστημένα και κεφάτα event του είδους που έχει γνωρίσει η πόλη ακόμη και σε παλαιότερες καλές εποχές, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του νέου καταστήματος Zaira Collection, στην οδό Αποκορώνου 161.

Μια βραδιά η οποία εξελίχθηκε σε μεγάλο party με πολύ και νέο κόσμο να δίνει το κεφάτο παρών δίπλα σε πλήθος εκπροσώπων της αρχιτεκτονικής και του design

της πόλης.

Όπως είπε στο zarpanews.gr η Ζαΐρα Λιόκουρα – Αποστολάκη, είναι ένας χώρος που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες αλλά και σε ιδιώτες με πάρα πολλές επιλογές για ξενοδοχεία, εστιατόρια, βίλες, έπιπλα και πολλά άλλα.

Μεταξύ άλλων, η κυρία Ζαΐρα Λιόκουρα – Αποστολάκη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους βασικούς της συνεργάτες οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την έγκαιρη ολοκλήρωση του τεράστιου αυτού έργου: τον interior designer Ιωσήφ Βασιλοδημητράκη – IOSV, την κατασκευαστική εταιρεία WeMake και τον κύριο Παναγιώτη Χατζηιωάννου για τα μηχανολογικά.

Στα highlights της βραδιάς η καταπληκτική live μπάντα Epi K. Paradox που ξεσήκωσε τον κόσμο ακόμα και για χορό, αλλά και η μοναδική ερμηνεία του Stand by me από τον αδελφό της ιδιοκτήτριας κυρίας Ευαγγελίας Λιόκουρα, Χρήστο, συνεργάτη του brand και “βασιλιά του επίπλου” στην μακρινή Ινδονησία.

Τον μπουφέ επιμελήθηκε το Bourdakis Executive Events Services, τα γλυκά έφεραν την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ντανά (Σκέτη Γλύκα) ενώ για τα ποτά φρόντισε το πλήρως οργανωμένο και εξυπηρετικό Dash ‘N’ Drops Cocktail catering & bar services.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Birthday + Opening event στο νέο κατάστημα Zaira Collection | Photos + Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα