Χανιά | 20 μετάλλια ο ΑΠΣ Κερίτης στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος | Photos

Με απόλυτη επιτυχία επέστρεψε ο Α.Π.Σ. Κερίτης από το 23ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στις ηλικίες 15-17, 18-19-20 και 21+, στο οποίο συμμετείχε με 9 αθλητές σε διάφορες κατηγορίες και αγωνίσματα (συγκεκριμένα 21), και κατάφερε να αποσπάσει 20 μετάλλια εκ των οποίων τα 8 χρυσά, τα 6 ασημένια, και 6 χάλκινα.

Οι παραπάνω διοργάνωση έγινε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα στο ολυμπιακό κέντρο άνω Λιοσίων,

και το διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος και συμμετείχαν πάνω από 50 σωματεία, με περίπου 1000 αθλητές.

Αναλυτικά οι διακρίσεις είναι οι εξής:

Αγώνισμα Πολυδάμας :

(ΜΕΜΕΙΓΜΕΝΗ)

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ

ΜΠΟΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1η ΘΕΣΗ

(ΑΝΔΡΩΝ )

ΜΠΟΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ

ΓΙΑΛΕΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3η ΘΕΣΗ

Αγώνισμα παλαίσματα:

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ / ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2η ΘΕΣΗ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ / ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 3η ΘΕΣΗ

ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ / ΜΑΡΜΑΤΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΑ 3η ΘΕΣΗ

Αγώνισμα: Αγώνας ημιεπαφής

Παντελάκη Χριστίνα 1η θέσηΜπόζης Γεώργιος 1η θέσηΜπατζάκης Σπυρίδων 1η θέσηΦραγκονικολάκης Αναστάσιος 1η θέσηΜαυροματάκης Ιάσωνας 1η θέσηΓιαλεδάκης Ιωάννης 2η θέσηΚατσούλης Ιωσήφ 2η θέσηΜαρματάκη Κων/να 3η θέσηΠατεράκης Εμμανουήλ 3η θέση

Αγώνισμα: Κάτω Παγκράτιο

Παντελάκη Χριστίνα 1η θέσηΜαυροματάκης Ιάσωνας 1η θέσηΜπατζακης Σπυρίδων 2η θέσηΜπόζης Γεώργιος 2η θέσηΓιαλεδάκης Ιωάννης 2η θέσηΦραγκονικολάκης Αναστάσιος 3η θέση

«Εκ του συλλόγου, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές πρωτίστως για τους αγώνες τους τη μαχητικότητα και το ήθος τους, αποτελώντας την “elite” του ελληνικού παγκρατίου αθλήματος και το 2018, εφόσον κατάφεραν να εισαχθούν στην εθνική ομάδα και να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το οποίο θα γίνει το Νοέμβριο στη Ρωσία… στους προπονητές για την άψογη συνεργασία καθώς και τους γονείς. Αξίζει το κόπο να αναφέρουμε ότι στις περισσότερες κατηγορίες οι αθλητές που διακρίθηκαν, εκτός από ηθική ανταμοιβή έχουν να λάβουν τα οφέλη της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, τα οποία είναι μοριοδότηση για τις σχολές που θα προτιμήσουν στις πανελλήνιες εξετάσεις τους, εφόσον η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ είναι μια ομοσπονδία αναγνωρισμένη και τα μέλη της μπορούν να επωφελούνται από τα οφέλη που τους δίνει η πολιτεία..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ δια του τύπου αξίζει στο προπονητικό “team” το οποίο απαρτίζεται από τους ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΣΤΑΦΥΛΑΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΛΕΥΤΕΡΗ, ΑΝΤΩΝΟΜΑΝΩΛΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΠΟ ΑΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΜΠΙΤΣΑΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ για την συνεργασία.

Τελειώνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ANEK LINES& BLUE STAR η οποία και φέτος έχει βοηθήσει το σύλλογό μας στις μετακινήσεις τους κάνοντας έκπτωση στα εισιτήριά μας».

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα