Χαμός στο Survivor All Star: Άγριος καβγάς παικτών – “Κάθε βράδυ ο Μάριος με την Ελευθερία” – Δείτε βίντεο

Οι Μπλε κατάφεραν μετά από 4 συνεχόμενες ήττες από τους Κόκκινους να κατακτήσουν για πρώτη φορά το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star, ωστόσο ο μεγάλος χαμός προκλήθηκε εξαιτίας της τελευταίας ψηφοφορίας του νησιού μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος για την 3η ασυλία που βρήκε ηττημένους τους Διάσημους για 2η φορά αυτή την εβδομάδα και τις Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ελένη Χαμπέρη να συμπληρώνουν το καρέ του τάκου στον οποίο ήδη βρισκόντουσαν η συμπαίκτρια τους Χριστίνα Κεφαλά και ο παίκτης

των Μαχητών, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Αρκετοί από τους Κόκκινους αντέδρασαν που συμπαίκτες τους επέλεξαν ως υποψήφια προς αποχώρηση, την Ελένη Χαμπέρη και όχι την Ελευθερία Ελευθερίου με τη Νικολέτα Μαυρίδη να αναφέρει: «Παιδιά εγώ δεν κρατήθηκα σήμερα, δεν μπορώ το άδικο δυστυχώς έτσι είναι το παιχνίδι. Θυμάμαι τον Στάθη που είχε πει “σε δύο εβδομάδες από τώρα η κόκκινη ομάδα θα πετάει, θα δυναμώσει”. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην καταλαβαίνουμε ότι είναι δίκαιο να βγει η Ελευθερία;».

Με τη σειρά του, ο Στέλιος Χανταμπάκης σχολίασε: «Εγώ έχω πει από την αρχή, ότι όλοι οι παίκτες είναι στην ίδια ευθεία, στην ίδια γραμμή, είτε με αυτόν ήμουν το 17 είτε με σένα σήμερα, θα κάνω αυτό που πρέπει, για να φάω και να προχωρήσω. Και βγαίνουν λοιπόν σήμερα και κάνουν μπαμ και μπουμ και κάνει ο Στάθης “καλά να πάθετε”».

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας άκουσαν φωνές από τη ζούγκλα με τον Μάριο Πρίαμο να λέει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλο ότι «Τσακώνονται γιατί δεν μπορούν να που αύριο ότι “να αυτοί που μαγείρεψαν την ψηφοφορία”».

Στο μεταξύ μιλώντας με τον Νίκο Μπάρτζη, ο Στάθης Σχίζας είπε ότι δεν μπορεί να διανοηθεί ότι δεν κάνουν πίσω για το καλό της ομάδας και κάνουν πίσω «για να ΄χει γκόμενα ο Πρίαμος».

Από την πλευρά της η Σταυρούλα Χρυσαειδή απασφάλισε εναντίον τεσσάρων συμπαικτών της! «Μιας που έχουμε το καρναβάλι θα ήθελα να δώσω μια ονομασία στο χθεσινό συμβούλιο! Το τσίρκο Μεντράνο! Και αν είχα τέσσερις μάσκες κλόουν θα τις έδινα στον Σπύρο Μαρτίκα, την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Χριστίνα Κεφαλά. Τι ξεφτιλίκια ήταν αυτά, πραγματικά! Συγκρίνουμε, τώρα, αγωνιστικά την Ελένη Χαμπέρη με την Ελευθερία Ελευθερίου; Εγώ με την Ευρυδίκη και την Ελευθερία έχω πάρα πολύ καλή σχέση αλλά αγωνιστικά είναι η μέρα με τη νύχτα με την Ελένη».

protothema.gr

The post Χαμός στο Survivor All Star: Άγριος καβγάς παικτών – “Κάθε βράδυ ο Μάριος με την Ελευθερία” – Δείτε βίντεο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα