Τα ζώδια του Σαββάτου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 04 Μαρτίου 2023.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η ανάγκη να επικεντρωθούμε

στην αισθηματική μας ζωή είναι εντονότερη από ποτέ. Επιθυμούμε να περάσουμε μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπό μας καθώς συναισθήματα και ευαισθησίες εκτοξεύονται στα ύψη.

Παράλληλα, μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε. Η προσωπικότητα και ο δυναμισμός που επιδεικνύουμε εντυπωσιάζουν και μας βοηθούν σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσουμε σε ότι αφορά επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικά, το φλερτ είναι απαραίτητο συστατικό για την ζωή μας και μας φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να παίξουν σημαίνοντα ρόλο. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε όμως σε ότι αφορά εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές που κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να ενοχλήσουν έντονα.

Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να έχουμε μέτρο σε κάθε κίνησή μας.

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό μέσα στην ημέρα χαρίζοντας μας αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να προχωρήσουμε σε επαγγελματικά ζητήματα, συνεργασίες και δημιουργικά ενδιαφέροντα που κεντρίζουν την προσοχή μας.

Είναι βέβαιο πως τα πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή μας θα λειτουργήσουν ευεργετικά καθώς θα μας δώσουν ώθηση. Άλλωστε μαγνητίζουμε τα βλέμματα με τον τρόπο που κινούμαστε και εντυπωσιάζουμε με τις αποφάσεις και τις επιλογές μας.

Στην προσωπική μας ζωή πιθανό είναι να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα μας ενθουσιάσει και θα μας δώσει την ευκαιρία να εξελιχθούμε σε όλα τα επίπεδα. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας είναι σημαντικό να πάρουμε πρωτοβουλίες ώστε να περάσουμε όμορφα με τον άνθρωπό μας.

Έχουμε την δυνατότητα να ξεπεράσουμε δυσκολίες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος και να ισορροπήσουμε τη σχέση μας ατενίζοντας με το ταίρι μας το κοινό μέλλον που μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί. Διασκέδαση, έξοδοι και παρέες ομορφαίνουν την ημέρα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα