«Χαμός» στο Nomads- Η επίθεση στον Μαυρίδη και η ειρωνεία του Πίντζη

Οι Νομάδες της Φωτιάς μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας την Δευτέρα, μπήκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας και υπέδειξαν την Μαντώ Γαστεράτου ως την πρώτη μονομάχο-υποψήφια προς αποχώρηση την Πέμπτη.

Χθες, σε έναν αγώνα που χρειαζόταν απόλυτη συγκέντρωση και ισορροπία, η Αποστολία Ζώη αποδείχθηκε «αστέρι» και σε αυτόν τον τομέα, κερδίζοντας όποιον βρέθηκε στον δρόμο της.

Αντίθετα, οι Νίκος Αναδιώτης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γιώργος Μαυρίδης, Κωνσταντίνος Οροκλός, Χριστίνα Κολέτσα

και Νατάσα Καλογρίδη θα τεθούν στη διάθεση του κοινού, το οποίο θα αποφασίσει ποιος θα αγωνιστεί με την Μαντώ για την παραμονή στο παιχνίδι και στις Φιλιππίνες.

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, φαίνεται πως τα αίματα ανάβουν για τα καλά. Στο trailer βλέπουμε τον Γιώργο Μαυρίδη να πετάει τις σπόντες του on camera για την ομάδα του.

«Όταν ήρθε η ώρα που μας ανακοίνωσαν ότι πρέπει να δώσουμε έναν άντρα… Τους είπα ότι είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που αν φύγω να πάω εκεί δεν θα υπάρχει τόσο στεναχώρια. Και βλέπω τον Μάνο ότι έχει στεναχωρηθεί, σαν παιδάκι πέντε χρονών που λέει “δεν με παίζουν οι φίλοι μου και με διώχνουν”».

Αμέσως η Χριστίνα Κολέτσα αντιδρά σχολιάζοντας τα όσα είπε ο συμπάικτης της.

«Το να είναι κάποιος συναισθηματικός και να στεναχωριέται για πράγματα δεν σημαίνει ότι είναι ανώριμος ή πέντε χρονών. Εγώ αυτό που εισέπραξα τη μέρα εκείνη ήταν ότι “αν φύγω εγώ παιδιά, για εσάς θα είναι αναίμακτο”. Του λέω γιατί λες ότι θα είναι αναίμακτο για εμάς; Θεωρείς ότι δεν έχουμε δεθεί μαζί σου όλο αυτόν τον καιρό; Εμένα αυτό με στεναχωρεί, βασικά με πληγώνει. Μην μιλάς για εμάς. Δεν είσαι ο πατέρας μας. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Έχω αρχίσει και ψυλλιάζομαι και στεναχωριέμαι γι’ αυτό ότι είναι κάποιου είδους στρατηγική».

Αντίδραση ήρθε και από την πλευρά της Αποστολίας Ζώη, η οποία είπε απευθυνόμενη στον Γιώργο Μαυρίδη: «Μετά από πέντε εβδομάδες, που εγώ αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι έχουμε έρθει κοντά, γυρνάς και μου λες αυτό το πράγμα; Δηλαδή, που πρέπει να τοποθετήσω εγώ αυτόν τον άνθρωπο αυτή τη στιγμή μέσα στην καρδιά μου;».

Μετά από όλα αυτά, βλέπουμε τον Μάνο Πίντζη να χειροκροτά ειρωνικά και να λέει μπράβο για το show στην πρώην ομάδα του και τον tattoo artist, που κλείνει σημειώνοντας: «Άρα να σταματήσουμε το παιχνίδι να φύγουμε. Τι χτυπάμε;».

Δείτε το βίντεο:

Πρωτο Θεμα

Keywords
Τυχαία Θέματα