Χαμός στο «My style rocks» με την κριτική επιτροπή και τη Ραμόνα – Άλλο ένα επικό ξέσπασμα | Video

Το νέο καθημερινό show του ΣΚΑΙ με τίτλο «My Style Rocks», έχει καταφέρει να γίνει θέμα συζήτησης στα social media και trend στο twitter, και γι αυτό ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό μια διαγωνιζόμενη με το όνομα Ραμόνα.

Η Ραμόνα Βλαντή, που τις τελευταίες μέρες έχει γίνει το απόλυτο viral, έχει χαρίσει στο κοινό… ένδοξες στιγμές. Η παίκτρια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον

με τα επικά ξεσπάσματά της στο show. Άλλοτε κλαίει και… οδύρεται για τις αδικίες σε βάρος της, άλλοτε γίνεται έξαλλη γιατί οι συμπαίκτριές της δεν έχουν στυλ και φυσικά δεν διστάζει να τα βάλει με την κριτική επιτροπή.

Στο σημερινό επεισόδιο του «My style rocks», η Ραμόνα επέλεξε μια ιδιαίτερη εμφάνιση για να πάει…. Πόρτο Φίνο. Ο Χάρης Χριστόπουλος, μόλις την είδε της δήλωσε στον τηλεοπτικό αέρα ότι έτσι δεν πάνε στο Πόρτο Φίνο, αλλά θα ήταν ιδανική για να πάει στο Πόρτο Κατσίκι και το Πόρτο Ράφτη.

Φυσικά, ακούγοντας αυτή την κριτική η Ραμόνα έγινε έξαλλη! Εμφανώς εκνευρισμένη, είπε ότι της αρέσει το… look που επέλεξε και πως δεν της αρέσουν οι χαρακτηρισμοί που ακούει. Μάλιστα, τόνισε πως άλλες διαγωνιζόμενες, οι οποίες επέλεξαν πολύ κοντά σορτς για την εμφάνιση τους, κρίθηκαν κομψές από την επιτροπή, ενώ για εκείνη δεν είναι.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:

Πρωτο Θεμα

Keywords
Τυχαία Θέματα