Αποκαλύψεις για «σκοτεινές» χορηγίες και επιβολή του Φράγκου στο συλλαλητήριο

Στις 14 Ιανουαρίου οι διοργανωτές είχαν απορρίψει με ψήφους 6 προς 2 την παρουσία Φραγκούλη ως κεντρικού ομιλητή, ωστόσο κάποιοι – μετά από σκληρή «μάχη» – τον επέβαλλαν

Τα «φαραωνικά σχέδια» για αερόστατα, 500.000 φέιγ-βολάν, μικροφωνικές εγκαταστάσεις σε όλη την παραλία και οι «σκοτεινές» χορηγίες.

Πριν καλά-καλά «κάτσει η σκόνη» σχετικά με το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό, ένα από τα μέλη της συντονιστικής

επιτροπής του, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες αναφορικά με αγνώστου προελεύσεως χορηγίες για την κάλυψη των εξόδων της διοργάνωσης, αλλά έκανε λόγο και για περίεργες μεθοδεύσεις ώστε να επιβληθεί ο Φράγκος Φραγκούλης ως ομιλητής.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μαυροσκά, μέχρι πρότινος μέλος της δημοτικής κίνησης «Κίνηση Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν – Ακομμάτιστοι Πολίτες», ο οποίος με μια ανάρτηση – «φωτιά» στον λογαριασμό του στο Facebook, προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με το παρασκήνιο της διοργάνωσης του συλλαλητηρίου.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του με τίτλο «Ένα δελτίο Τύπου που δεν βγήκε ποτέ», εξηγεί τους λόγους αποχώρησής του από το συντονιστικό του συλλαλητηρίου, καταγγέλλοντας πως «τα μέλη της συν/κής κ. Όθων Ιακωβίδης και κ. Μιχαήλ Πατσίκας ενεργούν αυτοβούλως, χωρίς να σέβονται τις αποφάσεις της επιτροπής, συμπεριφέρονται αλαζονικά και, το κυριότερο, προσπαθούν να δώσουν πολιτική χροιά στο συλλαλητήριο».

Στη συνέχεια της ανάρτησης οι αποκαλύψεις γίνονται ακόμα πιο συγκεκριμένες, καθώς όπως ο κ. Μαυροσκάς αναφέρει, στις 14 Ιανουαρίου οι διοργανωτές είχαν αποφασίσει να μην υπάρξει κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο, επειδή κρίθηκε ότι «δεν υπάρχει πολιτικό η άλλο πρόσωπο που να εκφράζει το σύνολο του λαού». Όπως μάλιστα αποκαλύπτει, όταν έπεσε στο «τραπέζι» το όνομα του Φράγκου Φραγκούλη, η επιτροπή το απέρριψε με ψήφους 6 προς 2, με τους Όθων Ιακωβίδη και Μιχαήλ Πατσίκα να δίνουν «σκληρή μάχη για να τον επιβάλλουν». «Επίσης, αποφασίσαμε ομόφωνα να απευθύνει ολιγόλεπτο χαιρετισμό ένας ιερωμένος. Δεν συζητήσαμε κανένα άλλο όνομα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη ημέρα. Η συνάντηση αυτή όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο κ. Μαυροσκάς σημειώνει πως εξεπλάγη τόσο αυτός, όσο και άλλα μέλη του συντονιστικού όταν είδαν να αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι ομιλητές, μεταξύ των οποίων ο εν λόγω ιερωμένος, ο Φράγκος Φραγκούλης και άλλοι, τα ονόματα των οποίων «όχι μόνο δεν συζητήθηκαν, άλλα και κάποιοι από αυτούς έχουν κομματική ταυτότητα».

Οι «σκοτεινές» χορηγίες

Αλλά και το δεύτερο σκέλος της ανάρτησης του κ. Μαυροσκά περιέχει αρκετά σοβαρές καταγγελίες και αφορά στις οικονομικές ανάγκες του συλλαλητηρίου, τα «φαραωνικά σχέδια» μελών της επιτροπής, αλλά την άγνωστη πηγή των χρημάτων που απαιτούνταν.

Αναλυτικότερα, ο κ. Μαυροσκάς αποκάλυψε πως στη σύσκεψη της 14ης Ιανουαρίου, όταν συζητήθηκαν οι οικονομικές ανάγκες της διοργάνωσης, «με έκπληξη άκουσα από τα δύο προαναφερθέντα μέλη της επιτροπής, φαραωνικά σχέδια, για αερόστατα, 500.000 φέιγ-βολάν, μικροφωνικές εγκαταστάσεις που να καλύπτουν ολόκληρη την έκταση της παραλίας και το κυριότερο… διαβεβαιώσεις ότι όλα έχουν καλυφθεί από χορηγίες αλλά δεν άκουσα κανένα όνομα χορηγού!», κατήγγειλε.

«Είμαι ένας άνθρωπος που προέρχομαι από τον λαό, αγωνίζομαι με τον λαό, λογοδοτώ στον λαό, στη συνείδησή μου και πάνω απ’ όλα, λογοδοτώ στην Πατρίδα και το Έθνος. Γυρίζω λοιπόν στον φυσικό μου χώρο και αφήνω τη μυρωδιά της καμαρίλας σε όσους μπορούν να την αντέξουν αλλά και είναι πρόθυμοι να την υπηρετήσουν», καταλήγει ο Βασίλης Μαυροσκάς.

altsantiri.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκαλύψεις, Φράγκου,apokalypseis, fragkou