Απίστευτο ξύλο σε εκδήλωση της πρεσβείας του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα | Video

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε εκδήλωση που διοργάνωσε η πρεσβεία του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα, για τον εορτασμό των 50 χρόνων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών.

Στη συναυλία ήταν καλεσμένος και ο υπουργός Πολιτισμού του Μπαγκλαντές, K. M. Khalid, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στις βιαιοπραγίες.

Σε σχετικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter από παριστάμενο, αρχικά βλέπουμε μια γυναίκα να τραγουδάει στη σκηνή. Λίγα δευτερόλεπτα

αργότερα, η συναυλία φαίνεται να παίρνει μια άσχημη τροπή, καθώς παρατηρούνται εντάσεις ανάμεσα στο κοινό. Στην αρχή ακούγονται κάποιες λογομαχίες, οι οποίες γρήγορα εξελίσσονται σε έντονες βιαιοπραγίες μεταξύ των θεατών, για λόγους που προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι.

«Η συναυλία που διοργάνωσε η πρεσβεία του Μπαγκλαντές για τα 50 χρόνια διπλωματικών σχέσεων με την Ελλάδα | Videoκαι με καλεσμένο τον Υπουργό Πολιτισμού τους, πήρε άσχημη τροπή.

Ομάδες διαφορετικών φατριών άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους για άγνωστους για την ώρα λόγους.», αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο.

Δείτε το βίντεο και την ανάρτηση:

Η συναυλία που διοργάνωσε η πρεσβεία του Μπαγκλαντές για τα 50 χρόνια διπλωματικών σχέσεων με την Ελλάδα και με καλεσμένο τον Υπουργό Πολιτισμού τους, πήρε άσχημη τροπή.
Ομάδες διαφορετικών φατριών άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους για άγνωστους για την ώρα λόγους. pic.twitter.com/ob63AJFbWG

— Σταυροφόρος (@stavroforos_) March 15, 2022

ieidiseis.gr

The post Απίστευτο ξύλο σε εκδήλωση της πρεσβείας του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα