Απίστευτο: Πήγε το 10χρονο παιδί της στο νοσοκομείο με κρίση σκωληκοειδίτιδας και δεν υπήρχε παιδοχειρουργός

Την ώρα που η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως επένδυσε στην Υγεία τα χρόνια της πανδημίας, ένα ακόμη περιστατικό, αυτήν τη φορά στην Κέρκυρα, αποδεικνύει πως τα νοσοκομεία της χώρας αποτελούν τον «μεγάλο ασθενή».

Ο λόγος για την απίστευτη περιπέτεια που πέρασε ένας 10χρονος με κρίση σκωληκοειδίτιδας το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (15/4).

Όπως περιέγραψε η γιαγιά του παιδιού στο MEGA, το παιδί παραπονιόταν δύο μέρες για πόνο στην κοιλιά του και η οικογένειά του τον

πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι πρόκειται για κρίση σκωληκοειδίτιδας. Όμως, δεν υπήρχε παιδοχειρουργός στο νοσοκομείο για να κάνει την επέμβαση.

«Δυστυχώς η κατάσταση στο νοσοκομείο είναι τραγική όλα τα χρόνια» είπε η κ. Ελένη για την Κέρκυρα που «πλημμύρισε» από επισκέπτες το Πάσχα.

«Το παιδί πήγε εκεί με πόνο τρομερό. Ο διευθυντής της κλινικής και η βοηθός του ήταν άψογοι. Μας είπαν ότι πρέπει να το δει παιδοχειρουργός, “εγώ δεν είμαι”, τους είπε “έχω όλη την καλή διάθεση να το χειρουργήσω αν θέλετε”», περιέγραψε η γιαγιά του 10χρονου.

Ωστόσο, η μητέρα του παιδιού ανησύχησε κι έτσι η οικογένεια αποφάσισε τελικά να φύγει με το παιδί από την Κέρκυρα μέσα στη νύχτα για Αθήνα.



ieidiseis.gr

The post Απίστευτο: Πήγε το 10χρονο παιδί της στο νοσοκομείο με κρίση σκωληκοειδίτιδας και δεν υπήρχε παιδοχειρουργός appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτο, Πήγε, 10χρονο,apistefto, pige, 10chrono