Άνδρας ζήτησε από dating app να τσεκάρει αν υπάρχει σφάλμα στο προφίλ του γιατί δεν έβρισκε ταίρι… Ούτε ένα!

Ένας χρήστης του Bumble έκανε ό,τι έβλεπε στην οθόνη του swipe δεξιά, αλλά για μέρες ολόκληρες δεν είχε κάποιο match. Έστειλε στο dating app email, για να τσεκάρει αν είχε σφάλμα το προφίλ του. Δεν είχε.

Ένας Αμερικανός αποφάσισε να αποκτήσει λογαριασμό στο Bumble, το πρώτο dating app στο οποίο προηγούνται οι κυρίες -αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μέρες μετά δεν είχε ούτε ένα match. Σκέφτηκε πως κάτι έχει γίνει λάθος και μέσω email ειδοποίησε την εταιρία πως υπάρχει σφάλμα στο

προφίλ του. Για την ακρίβεια, έγραψε τα εξής:

“Σήμερα κάνω swipe δεξιά σε όλες όσες εμφανίζονται στην οθόνη μου και πάλι δεν έγινα match έστω με μία. Ούτε μία. Μη με παρεξηγείτε, δεν θέλω να κομπάσω για το παρουσιαστικό μου. Πιστεύω ωστόσο, ότι ένα match μπορώ να το πάρω. Ο φίλος μου, ο Πίτερ είναι σαν τον τύπο από τα Goonies και έχει περισσότερα match από εμένα. Το μόνο που ζητώ είναι να τσεκάρετε ώστε να διαπιστώσετε πως δεν υπάρχουν σφάλματα στο προφίλ μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων”.

Η Bumble έσκυψε πάνω από το πρόβλημα του χρήστη, ερεύνησε το θέμα και σύμφωνα με το απαντητικό email “δεν βρήκαμε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το προφίλ λειτουργεί σωστά. Να θυμάστε πως όσο περισσότερο παίζετε το παιχνίδι, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να βρείτε match. Μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να ποστάρετε έως έξι φωτογραφίες σας. Όσες περισσότερες βάλετε, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να λάβετε δεξιά swipe. Θα σας πούμε και ένα μυστικό: βοηθά η καλή ανάλυση των φωτογραφιών”. Τουτέστιν, το προφίλ του δεν είχε σφάλμα. Απλά δεν ήταν καλό.

Όπως αποκαλύφθηκε ακολούθως, ο άνδρας αυτός είχε σύντροφο που πόσταρε online την ανταλλαγή emails που είχε το αγόρι της με την Bumble. Και τον ‘έκαψε’. Για την ιστορία, δεν τον χώρισε.

Πηγή: news247.gr

The post Άνδρας ζήτησε από dating app να τσεκάρει αν υπάρχει σφάλμα στο προφίλ του γιατί δεν έβρισκε ταίρι… Ούτε ένα! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άνδρας, … Ούτε,andras, … oute