Νέα δεδομένα για τη Μετάλλαξη Δέλτα ανατρέπουν όσα ξέραμε για τη μετάδοση

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη μετάλλαξη Δέλτα και τη μετάδοση. Όπως φαίνεται μεταδίδεται πριν τη διάγνωση και πριν τα συμπτώματα.Παγκόσμιος συναγερμός για τη μετάλλαξη Δέλτα καθώς, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι χώρες βρίσκονται αντιμέτωπες με ένα τέταρτο κύμα κορονοϊού. Αυτή τη φορά ο κίνδυνος είναι από την υψηλή…

Επιπρόσθετα, μίλησε και για το μέτρο της υποχρεωτικής μάσκας σε όλους τους χώρους,

ακόμη και για τους εμβολιασμένους, που ενδέχεται να επανέλθει ενόψει του τέταρτου κύματος της πανδημίας, δηλώνοντας: Εάν η κατάσταση που βλέπουμε σήμερα συνεχιστεί, όπου ακόμη και ένας εμβολιασμένος μπορεί να μολυνθεί, ίσως η μάσκα να είναι ένας τρόπος να περιορίσουμε το τέταρτο κύμα που βλέπουμε μπροστά μας να έρχεται.

Την πολυαναμενόμενη, οριστική άδεια στο εμβόλιο των Pfizer-BioNTech αναμένεται να δώσει τη Δευτέρα (23/08) ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται, ότι το εμβόλιο της εν λόγω εταιρείας ήταν το πρώτο που έλαβε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης και τώρα θα λάβει πλήρη έγκριση, κάτι που σημαίνει πως θα πάψει να βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα