Ακάρ: Για να καλύψουν τα σκάνδαλα στην Ελλάδα, τα βάζουν με την Τουρκία

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Χουλουσί Ακάρ βάζει στο «στόχαστρό» του την Ελλάδα. Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας κατηγορεί τη χώρα μας ότι προκειμένου να καλύψει τα σκάνδαλα επιθυμεί την αύξηση της έντασης με την Τουρκία.

Κατά την επίσκεψή του στη μελλοντική ναυαρχίδα του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, το πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων TCG Anadolu, δήλωσε ότι η Ελλάδα «πνίγεται» στα σκάνδαλα και για να τα καλύψει, τα βάζει

με την Τουρκία.

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας έκανε έμμεση αναφορά στα δημοσιεύματα παρακολούθησης του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου (σ.σ. μιλώντας για υποκλοπές) αλλά και στην υπόθεση Καϊλή, κάνοντας αναφορά σε διαφθορά.

«Υπάρχουν πολλά σκάνδαλα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει το σκάνδαλο υποκλοπών, το μεταναστευτικό σκάνδαλο, διαφθορά. Υπάρχουν επίσης αποτυχίες στην ανατολική Μεσόγειο που η ελληνική γνώμη το έχει προσέξει. Για να τα καλύψουν όλα αυτά, ελπίζουν να αυξήσουν την ένταση με την Τουρκία», είπε ο Χουλουσί Ακάρ.

MSB HULUSİ AKAR: “Yunanistan’da şu anda birçok skandal var. Dinleme skandalı, göçmen skandalı, yolsuzluklar var. Doğu Akdeniz’de Yunan kamuoyunun da fark ettiği başarısızlıkları var. Bütün bunları örtmek için Türkiye ile gerginliği artırmaktan medet umuyorlar.”#MSB #HulusiAkar pic.twitter.com/lJRIvwlgVW

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) January 2, 2023

ieidiseis.gr

The post Ακάρ: Για να καλύψουν τα σκάνδαλα στην Ελλάδα, τα βάζουν με την Τουρκία appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακάρ, Ελλάδα, Τουρκία,akar, ellada, tourkia