Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Χανίων: «Είναι επικίνδυνοι…»

Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Χανίων σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Είναι επικίνδυνοι…

Συνάδελφε, συναδέλφισα αυτοαπασχολούμενε, μικρέ έμπορα. μικρέ επαγγελματία στις υπηρεσίες, στην εστίαση.

Ιούλιος μήνας και ο πληθωρισμός τρέχει με πάνω από 12% σπάζοντας ρεκόρ δεκαετιών
την ώρα που η κυβέρνηση απέστειλε ραβασάκια και απαιτεί άμεσα να εισπράξει της επιστρεπτέες προκαταβολές που «έδωσε» στην πανδημία, την ώρα που το κύμα ακρίβειας στο ρεύμα στα καύσιμα στις πρώτες ύλες ροκανίζει το όποιο εισόδημα μας την ώρα που αρκετοί συνάδελφοι μας είναι χωρίς

πρόσβαση στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω χρεών από 1/6 την ώρα που αρκετοί από εμάς βρίσκονται αντιμέτωποι με τον φόβο των κατασχέσεων την ώρα που τα κρούσματα στον νομό μας καθημερινά αυξάνονται αλλά το δημόσιο νοσοκομείο παραμένει αθωράκιστο.

Αυτή την ώρα η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού συλλόγου Χανίων αλλά και της Ομοσπονδίας εμπορικών συλλογών Κρήτης σε πλήρη συγχορδία με τον Εμπορικό σύλλογο Αθηνών , την ΕΣΕΕ ,και άλλους «φορείς», υλοποιούν κατά γράμμα τις εντολές της Ν.Δ.

Όλοι αυτοί –ο κυβερνητικός συνδικαλισμός-δεν λένε τίποτα για όλα αυτά που μας βασανίζουν. Έτσι το προεδρείο του Εμπορικού συλλόγου Χανίων βρήκε το φλέγων «θέμα» που απασχολεί τα μέλη του και έστειλε επιστολή «διαμαρτυρίας» για την επαιτεία και το παραεμπόριο.

Αποτελεί πρόκληση για τον αυτοαπασχολούμενο, τον μικρό έμπορο, τον μικρό επαγγελματία της εστίασης που όλο αυτό το διάστημα παλεύουν δύσκολα να τα βγάλουν πέρα να βλέπουν οι κατά τα άλλα λαλίστατοι «εκπρόσωποι» τους να σιωπούν για τα πραγματικά προβλήματα τους και να στέλνουν την «μπάλα στην εξέδρα» υλοποιώντας τις κυβερνητικές εντολές.

Καλούμε τον κάθε συνάδελφο να βγάλει τα συμπέρασμα του, να τους γυρίσει την πλάτη γιατί η δράση τους αποτελεί μέρος και όχι λύση των προβλημάτων μας.

Η μόνη λύση είναι η αγωνιστική διεκδίκηση ενάντια σε κάθε πρόβλημα που φέρνουν οι αντιλαϊκές κυβερνητικές πολιτικές που μας εμποδίζουν στην καθημερινότητα μας στην επιβίωση μας.

Τα εκλεγμένα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου Χανίων με την Αγωνιστική συνεργασία εμπόρων.

-Βουρλακης Νικος
-Κανδιλιερακης Γιωργος

The post Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Χανίων: «Είναι επικίνδυνοι…» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Χανίων, Είναι …,agonistiki synergasia eboron chanion, einai …