Αυτά τα 5 πράγματα δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα των διακοπών σου
Η αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές πλησιάζει στο τέλος της, ενώ ήδη πολλοί έχουν ξεκινήσει τις εξορμήσεις τους σε διαφόρους προορισμούς.
Και εδώ έρχεται το μεγάλο ερωτηματικό όλων… Τι να πάρω μαζί μου στη βαλίτσα;
Φυσικά, σου έχουμε την λύση. Πέρα από το γεγονός ότι είναι καλό να φτιάξεις 5 βασικούς συνδυασμούς από outfits για να μην χρειαστεί να σκέφτεσσαι τι θα βάλεις, αλλά και να εξοικονομήσεις χώρο στην βαλίτσα σου, καλό είναι να έχεις και κάποια πράγματα που θα σου λύσουν τα χέρια.
Παρακάτω σου έχουμε μια
1) Τα κατάλληλα μαγιό
Πάρε όσα πιο πολλά μαγιό μπορείς! Σίγουρα πρέπει να πάρεις ένα ολόσωμο, ώστε να μπορείς να το φοράς και ως κορμάκι στις βραδινές σου βόλτες. Επίσης, δεν πρέπει να παραλείψεις να πάρεις και μπικίνι κάθε χρώματος και σχήματος. Σκέψου το σχήμα: θες σίγουρα ένα ψηλόμεσο και ένα high-cut βρακάκι μαγιό, όπως θες σίγουρα ένα σουτιέν μπικίνι που σταυρώνει στο λαιμό, ένα με γυμνή μπανέλα Λ ή με βολάν. Επιπλέον, ανάλογα με τη διάθεση θα κάνεις εναλλαγές στα χρώματα και δε θα βαρεθείς ποτέ τα μπάνια σου στη θάλασσα. Φυσικά, τα αγόρια μπορούν να έχουν δύο μαγιό, ώστε να μπορούν να τα αλλάζουν στις διακοπές τους και σίγουρα ένα κλασικό μαύρο είναι απαραίτητο.
2) Μικρό Φαρμακείο
Είναι απαραίτητο ένα μικρό φαρμακείο στις διακοπές σου, ώστε ότιδήποτε και να σου συμβεί, να έχεις την λύση. Φυσικά, μιλάμε για μικροτραυματισμούς ή κάποιο τσίμπημα από κουνούπι. Φυσικά, θα το προσαρμόσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Για παράδειγμα αν έχεις παιδιά, αλλάζουν τα πράγματα που θα έχεις μέσα σε σχέση με το αν είσαι με το ταίρι σου. Όπως και να έχει θα σου λύσει τα χέρια!
3) Φορτιστές και καλώδια
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις τον φορτιστή του κινητού σου. Μην σου πω ότι είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα, γιατί χωρίς κινητό στις διακοπές… είναι ένα πρόβλημα.Όμως, πέρα από τον φορτιστή, καλό είναι να έχεις μαζί ακουστικά, κάποιο μικρό πολύπριζο (πάντα χρειάζεται trust me) και φυσικά μην ξεχάσεις αντάπτορες για μη ευρωπαϊκού τύπου πρίζες, αν σχεδιάζεις να ταξιδέψεις για παράδειγμα, στην Αμερική. Σε περίπτωση που δεν θες να ξεμείνεις καθόλου από μπαταρία, έχε μαζί σου και ένα powerbank!
4) Αντηλιακά και After Sun
Είναι σίγουρα από τα απαραίτητα πράγματα που πρέπει να πάρεις, αφού δεν θες να πονάς από το κάψιμο στις διακοπές σου ή να σε βρουν σαν… ντομάτα. Από την άλλη το After Sun θα βοηθήσει πάρα πολύ για μετά την ηλιοθεραπεία σου. Εάν δεν έχεις πάρει ακόμα, σπεύσε να αγοράσεις το σωστό αντιηλιακό! Αυτό είναι όχι μόνο με τον μεγαλύτερο βαθμό SPF, αλλά και με την διευκρίνιση «broad spectrum» και «high UVA» ή κάτι παρεμφερές. Το SPF προστατεύει από τις ακτίνες UVB, κατά 93% όταν είναι 15, κατά 97% όταν είναι 30 και 98% όταν είναι 50. Προτίμησε το SPF30 στα αντιηλιακά σου για να έχεις και προστασία και μαύρισμα. Με το SPF50 ίσως να μη χρειάζεται να ανανεώνεις την προστασία σου κάθε δύο ώρες. Πάντα να ακολουθείς τις οδηγίες. Εάν το δέρμα σου είναι πιο σκούρο (ήδη), το SPF15 είναι αρκετό. Επίσης, να είναι αδιάβροχο, διαφορετικά πρόσεχε να μην παραλείπεις να το ανανεώνεις μετά τις βουτιές σου. Και θα κάνεις το ασφαλέστερο μαύρισμα της ζωής σου!
5) Πετσέτες
Μόνο θαλάσσης φυσικά, αφού του μπάνιου όλο και κάποιο ξενοδοχείο θα σου παρέχει και συν ότι θα φάει πολυ χώρο στην βαλίτσα σου. Βέβαια, αν σιχαίνεσαι τις πετσέτες των ξενοδοχείων και θες μόνο τα προσωπικά σου πράγματα, τότε πάω πάσο.
aftodioikisi.gr
The post Αυτά τα 5 πράγματα δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα των διακοπών σου appeared first on zarpanews.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Σφύριξε η λήξη για το Fuel Pass - Τέλος η ψηφιακή κάρτα από Κυριακή
- Κινεζικός πύραυλος: Ανατροπή με την πτώση - Νέα δεδομένα για την Ελλάδα
- Το tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Αλέξη Κούγια
- Τήνο: Άνδρας πέθανε μέσα στο πλοίο
- Ολυμπιακός: Νέα «βόμβα» με Παπασταθόπουλο - Άμεσα εξελίξεις με τον διεθνή στόπερ
- Urus δεν σταματάει ποτέ σε STOP και αφού τρακάρει με SUV, καταλήγει σε ταράτσα
- Σπύρος Μαρτίκας - Βρισιήδα Ανδριώτου: Βραδινή έξοδος στη Νέα Σμύρνη για το ζευγάρι
- Αυστρία: Θρήνος για την αυτοκτονία γιατρού που δεχόταν απειλές από αντιεμβολιαστές
- Απίστευτη καταδίωξη – Έκλεψε αυτοκίνητο και έσερνε τον ιδιοκτήτη στον δρόμο!
- Μέσα στη χλιδάτη ζωή του νεότερου δισεκατομμυριούχου στον κόσμο – Δείτε φωτογραφίες
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις zarpanews
- Κρήτη | Τα μέρη, οι παραλίες, οι ταβέρνες που αγαπώ: Ο συγγραφέας Χρήστος Μαρκογιαννάκης μας ξεναγεί στον τόπο καταγωγής του
- Ελεύθερη κι ωραία… Οριστικό διαζύγιο για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου – Τι συνέβη
- Αυτό είναι το ζώδιο με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση
- Gov.gr: Τέλος στις εκτυπώσεις φωτογραφιών και τις υπογραφές για τις συναλλαγές με το Δημόσιο – Έρχεται το MyPhoto
- Κατανάλωσε με μέτρο αυτά τα καλοκαιρινά φρούτα – «Χτυπούν» κόκκινο στις θερμίδες
- Σοκαριστικό ατύχημα σε πρατήριο στη Βραζιλία: Αυτοκίνητο εξερράγη την ώρα που ο οδηγός έβαζε αέριο
- Μπαρ στην Ισπανία χρεώνει τα… δρομολόγια των σερβιτόρων: Έξω φρενών οι τουρίστες
- Αυτά τα 5 πράγματα δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα των διακοπών σου
- Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα: Άφαντοι οι φίλοι του 22χρονου – Τα εμπόδια στις έρευνες και ο μάρτυρας – κλειδί
- Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Χανιά και Ηράκλειο

- Τελευταία Νέα zarpanews
- Αυτά τα 5 πράγματα δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα των διακοπών σου
- Κρήτη | Τα μέρη, οι παραλίες, οι ταβέρνες που αγαπώ: Ο συγγραφέας Χρήστος Μαρκογιαννάκης μας ξεναγεί στον τόπο καταγωγής του
- Αυτό είναι το ζώδιο με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση
- Dance Days Chania: Δύο μοναδικές παραστάσεις στον Προμαχώνα San Salvatore – Δείτε το αποψινό πρόγραμμα
- Ελεύθερη κι ωραία… Οριστικό διαζύγιο για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου – Τι συνέβη
- Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα: Άφαντοι οι φίλοι του 22χρονου – Τα εμπόδια στις έρευνες και ο μάρτυρας – κλειδί
- Μπαρ στην Ισπανία χρεώνει τα… δρομολόγια των σερβιτόρων: Έξω φρενών οι τουρίστες
- Κατανάλωσε με μέτρο αυτά τα καλοκαιρινά φρούτα – «Χτυπούν» κόκκινο στις θερμίδες
- Τρίχρωμος κορμός παγωτό
- Κρήτη | Η μοτοσικλέτα… “καρφώθηκε” πάνω στην ελιά!
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ορμπάν: Έντονη καταδίκη από τους ηγέτες των πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου μετά τη ρατσιστική δήλωση
- Πάπας Φραγκίσκος: Τα προβλήματα υγείας και η επόμενη μέρα του Βατικανού
- Ήξερες ότι η Μάντσεστερ Σίτι σκοράρει συνέχεια όταν παίζει με τη Λίβερπουλ;
- Υδάτινος εφιάλτης στο Λας Βέγκας: Πλημμύρισαν ξενοδοχεία, καζίνο και πάρκινγκ, δρόμοι έγιναν ποτάμια [βίντεο]
- Ισπανία: Ο πρωθυπουργός προτρέπει στους εργαζόμενους να σταματήσουν να φορούν γραβάτες για εξοικονόμηση ενέργειας
- Εταιρείες ηλεκτρικού ρεύματος: Να πως “φεσώνουν” τους πελάτες τους με τις νέες χρεώσεις
- Έβρος: Σύλληψη έξι ατόμων για παράνομη μεταφορά μεταναστών
- Ουκρανία: Ρώσικοι βομβαρδισμοί στα νότια και ανατολικά - Καταστράφηκε σχολείο στο Χάρκοβο
- «Προσβλητικές οι αναφορές του Προέδρου της ΟΣΑΚ για ΠΙΣ»