Άφαντος για τέταρτη μέρα ο 34χρονος μητροκτόνος – Εντείνονται οι φόβοι ότι αυτοκτόνησε

Άφαντος για τέταρτη μέρα ο 34χρονος μητροκτόνος από την Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, ενώ εντείνονται οι φόβοι πως έχει βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι έρευνες από τις Αρχές συνεχίζονται αλλά όλα συνηγορούν στο ότι έχει προχωρήσει στην απονενοημένη πράξη και αυτό λόγω του ιδιόχειρου σημειώματος που άφησε ο 34χρονος το οποίο έκλεινε με την φράση «Να με θυμάστε με τον καλό τρόπο».

Το κινητό του δράστη παραμένει κλειστό ενώ το τελευταίο στίγμα έχει εντοπιστεί κοντά στο

σπίτι του.

Τα παραπάνω συνειρμικά οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο 34χρονος μητροκτόνος έχει βάλει τέλος στην ζωή του.

Το τροχαίο του πατέρα του

Στο μεταξύ, ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως. Μία αποζημίωση 60 χιλιάδων ευρώ φέρεται να είναι το κίνητρο της άγριας δολοφονίας 71χρονης από τον 34χρονο γιο της που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», πριν από δέκα χρόνια, ο πατέρας της οικογένειας παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Έπειτα από πολυετή δικαστική διαμάχη, η οικογένεια έλαβε πρόσφατα αποζημίωση ύψους 60 χιλ. ευρώ. Oμως, η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, καθώς η μητέρα είχε ψυχολογικά θέματα, ενώ και ο γιος έδειχνε σημάδια έντονης πολυετούς κατάθλιψης.

Ο 34χρονος εργαζόταν σε μεγάλη βιομηχανία στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, από όπου απολύθηκε πρόσφατα. Στη συνέχεια, βρήκε δουλειά στα γειτονικά Κουφάλια, αλλά παρέμεινε ερμητικά κλειστός στον εαυτό του. Είχε ελάχιστους φίλους, ενώ πριν από μερικούς μήνες έκανε δεσμό με κοπέλα από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης (4/4) όταν ένας περαστικός εντόπισε τη σορό μιας γυναίκας μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή των κοιμητήριων στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης και κάλεσε αμέσως τις Αρχές.

Η γυναίκα, ηλικίας 71 ετών είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Κάνοντας φύλλο και φτερό η Αστυνομία βρήκε το ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη, ο οποίος ήταν ο ίδιος της ο γιος.

Οι κάμερες έχουν καταγράψει τις κινήσεις του δράστη

Στις 18:30 απόγευμα της Δευτέρας είναι η τελευταία φορά που καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα κάμερας να αναχωρεί ο δράστης από τη γειτονιά του με το αυτοκίνητο που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης νεκρή η 71 ετών μητέρα του.

Σύμφωνα με ιατροδικαστική εκτίμηση, το έγκλημα έγινε αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι.

Στις 21:00, ο 34χρονος επέστρεψε στο σπίτι πεζός. Έδειχνε ψύχραιμος και φορούσε την κουκούλα από το τζάκετ στο κεφάλι. Στο σπίτι έγραψε το σημείωμα και εξήγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του γιατί δεν άντεχε άλλο τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η γυναίκα.

Στο σημείωμα ο δράστης αναφέρει επίσης την πίεση που δεχόταν ο ίδιος μετά το χωρισμό του και τα χρέη που είχαν συσσωρευθεί.

Περίπου στις 21:30 το βράδυ της ίδιας μέρας, ο 34χρονος καταγράφεται από άλλη κάμερα να φεύγει πεζός και πάλι από τη γειτονιά του. Αυτή τη φορά έδειχνε φανερά αναστατωμένος και νευρικός. Από εκείνη την στιγμή και μετά είναι άφαντος.

ieidiseis.gr

The post Άφαντος για τέταρτη μέρα ο 34χρονος μητροκτόνος – Εντείνονται οι φόβοι ότι αυτοκτόνησε appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα