Survivor: Ξεκινάει εντός του 2020 – Πότε κάνει πρεμιέρα και ποια είναι τα ονόματα που ακούγονται για συμμετέχοντες

Το Survivor επιστρέφει νωρίτερα απ’ ότι όλοι περιμέναμε. Αν και η πρεμιέρα του νέου ριάλιτι επιβίωσης ήταν προγραμματισμένη για μετά το νέο έτος, σε μια απροσδόκητη κίνηση, ο ΣΚΑΪ κάνει τον αιφνιδιασμό και όπως όλα δείχνουν θα φέρει στις οθόνες μας το Survivor στις 27 Δεκεμβρίου 2020.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου η παραγωγή του Survivor

εργάζεται πυρετωδώς, ώστε το ριάλιτι να κάνει πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου 2020.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Ευτυχείτε» θα υπάρξουν και αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με τις «8 Λέξεις» να μεταδίδονται λιγότερη ώρα ώστε το Survivor να ξεκινάει στις 22:30 το βράδυ και να διαρκεί μέχρι τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του Survivor

Άγνωστο πάντως παραμένει ακόμα το όνομα του παρουσιαστή του Survivor. Από τη στιγμή που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται στο Survivor 4, καθώς αναμένει τον ερχομό των δίδυμων με την Χριστίνα Μπόμπα, φούντωσαν οι φήμες για τον αντικαταστάτη του.

Ο Γιώργος Λιανός, είναι εκείνος που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι ο παρουσιαστής του Surviror καθώς είχε ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και για το Survivor 3. Υπενθυμίζουμε πως τότε, ο Σάκης Τανιμανίδης μοιραζόταν τις ημέρες των αγωνισμάτων με τον Γιώργο Λιανό, προκειμένου να μπορεί και εκείνος να ξεκουράζεται τους 5 μήνες των γυρισμάτων του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν θα βρίσκεται στην παραγωγή του Survivor 4, χωρίς όμως να είναι σαφές αν θα πλαισιώνεται από κάποιον ακόμη παρουσιαστή: «Γνωρίζω ότι θα πάω στον Άγιο Δομίνικο. Τώρα, όσον αφορά τον ρόλο και τα λοιπά, φαντάζομαι πως σήμερα θα μάθω τις τελικές λεπτομέρειες» είχε δηλώσει ο ίδιος πριν μερικές μέρες στην τηλεόραση του Open.

Survivor: Οι «διάσημοι» που υπογράφουν για το ριάλιτι

Σε κάθε περίπτωση τα ονόματα που ακούγονται για την ομάδα των Διασήμων του Survivor, αν επιβεβαιωθούν, αποτελούν έκπληξη. Στη λίστα των επωνύμων που φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια με την Acun Media, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», είναι ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς που εμφανιζόταν στη σειρά «8 Λέξεις», η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη και οι τραγουδιστές Τριαντάφυλλος, Πάνος Καλλίδης, Αρης Μακρής και Θωμαής Απέργη.

Πηγή: iefimerida.gr

The post Survivor: Ξεκινάει εντός του 2020 – Πότε κάνει πρεμιέρα και ποια είναι τα ονόματα που ακούγονται για συμμετέχοντες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα