Survivor: Οι πρώτες εικόνες από το πάρτι υποδοχής στον Άγιο Δομίνικο

Δύο ημέρες απομένουν για την πρεμιέρα του «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ και, το πρωί της Παρασκευής (06/01), παρουσιάστηκαν τα πρώτα πλάνα του ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο το κανάλι του Φαλήρου στηρίζει πάρα πολλά ώστε να… «ρεφάρει» στην prime time ζώνη.

Φέτος οι πρωταγωνιστές της all star εκδοχής του «Survivor» άρχισαν τις περιπέτειές τους στη Δομινικανή Δημοκρατία με ένα πάρτι υποδοχής, το οποίο διοργανώθηκε από την παραγωγή.

Έτσι, λοιπόν, οι παίκτες φορούν

τα καλά τους ρούχα και διασκεδάζουν με φαγητό, ποτό και μουσική, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Βέβαια, την παράσταση στο πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού «έκλεψε» ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός.

Ακόμα, όπως αποκαλύφθηκε, οι δύο ομάδες θα παραμείνουν ίδιες και απαράλλαχτες δηλαδή θα παρακολουθούμε τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές», με κόκκινο και μπλε χρώμα, αντίστοιχα. Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, επίσης, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «νιώθουν πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι» στο παιχνίδι, το οποίο θα προβάλλεται από Κυριακή μέχρι και Τετάρτη στις 21:00.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Στο πρώτο επεισόδιο κάθε «Survivor», παραδοσιακά, διεξάγεται αγώνας επάθλου, επομένως ακόμα και στην all star εκδοχή του αυτό δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Έτσι, μετά τη σύνθεση των δύο ομάδων, στο αρχικό αγώνισμα η νικήτρια ομάδα παίρνει τη φωτιά για την παραλία της, ενώ η ηττημένη ομάδα θα έχει μόλις μία ευκαιρία να ανάψει τη φλόγα, κάτι που ελλοχεύει κινδύνους και κόντρες.

Ακόμα, όπως έγινε σαφές την Παρασκευή (06/01) στην εκπομπή «Πρωινό μας», δεν πρόκειται να δούμε ζευγάρια στην ίδια ομάδα, δηλαδή τους Κωνσταντίνο Βασάλο – Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκη Κατσούλη – Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σπύρο Μαρτίκα – Βρισηίδα Ανδριώτου. Τέλος, προσθήκες στους συμμετέχοντες αναμένονται με το που γίνει η πρώτη αποχώρηση.

Ποιοι είναι οι παίκτες του «Survivor All Star»
Οι δύο ομάδες αποτελούνται από 13 παίκτες έκαστη, με συμμετέχοντες από όλους τους προηγούμενους κύκλους του «Survivor» και σχέδον άπαντες τους νικητές (Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Σάκης Κατσούλης, Στάθης Σχίζας) πλην του Γιώργου Αγγελόπουλου («Ντάνου»).

Γυναίκες: Κατερίνα Δαλάκα, Στέλλα Ανδρεάδου, Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Άνδρες: Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Σάκης Κατσούλης, Τάκης Καραγκούνιας, Ηλίας Γκότσης, Περικλής Κονδυλάτος, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας, Κώστας Παπαδόπουλος, Ηλίας Μπογδάνος, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης.

Δείτε το τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου

ieidiseis.gr

The post Survivor: Οι πρώτες εικόνες από το πάρτι υποδοχής στον Άγιο Δομίνικο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Άγιο Δομίνικο,Survivor, agio dominiko