HIFU face: Αποτέλεσμα lifting χωρίς νυστέρι σε μόνο 1 συνεδρία! | Μόνο στα Vita Plus, στα Χανιά…

Γυρίστε το ρολόι 10 χρόνια πίσω με το νέο πρωτοποριακό μη-επεμβατικό λίφτινγκ με υπέρηχους!

Νεανικό πρόσωπο; Δεν πιστεύουμε στα θαύματα… Πιστεύουμε στο HIFU face.
HIFU face: Η μη-επεμβατική θεραπεία για 3D Lifting προσώπου και σώματος που τα αποτελέσματά της διαρκούν ως και ένα χρόνο. Δεν την αποκαλούν τυχαία lifting χωρίς νυστέρι. Τα αποτελέσματα φαίνονται σχεδόν άμεσα και διαρκούν περισσότερο από κάθε άλλη θεραπεία!
Μη επεμβατική, ανώδυνη, χωρίς αναισθησία

μέθοδος. Χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Το μυστικό των stars για νεανικό πρόσωπο, τώρα στα Vita plus, στα Χανιά.

Μέχρι τώρα το χειρουργικό λίφτινγκ ήταν ο μόνος τρόπος να έχουμε ένα σφικτό και νεανικό δέρμα.

Η νέα τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι η επιλογή ενός λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο. Είναι η τέλεια σύσφιξη για προγούλι, λαιμό, πρόσωπο, μάτια, ντεκολτέ. Γυναίκες και άντρες μπορούν να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνιση τους και να χαρίσουν νεανικότητα με τους νέους εστιασμένους υπέρηχους.

HIFU face στα Vita Plus, στα Χανιά

Τα 5 +1 πράγματα που θέλεις να ξέρεις για την θεραπεία HIFU face

Ρωτήσαμε την κυρία Κατερίνα Μαρνελάκη, πτυχιούχο αισθητικό και υπεύθυνη του Vita plus Χανίων και σας έχουμε τις απαντήσεις.

Τι ακριβώς είναι το HIFU face και πώς λειτουργεί;
Πρόκειται για μια μοναδική μέθοδο μη χειρουργικού facelift, εγκεκριμένη από τον FDA. Είναι μία ουσιαστικά μια μη-επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί υπέρηχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος σε πρόσωπο και σώμα. Η θεραπεία δεν δημιουργεί ερεθισμό και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), δηλαδή υψηλής ενέργειας εστιασμένους υπερήχους. Οι υπέρηχοι στοχεύουν στη μυοδερματική απονεύρωση (SMAS), η οποία είναι ο στόχος και του χειρουργικού facelifting, αυξάνοντας τη θερμοκρασία στην περιοχή, προκαλώντας έτσι ελεγχόμενη θερμοπηξία, η οποία αναγκάζει τον οργανισμό σε νεο-κολλαγονογέννεση, αύξηση της ελαστίνης και αναδόμηση του προσώπου.

Τι επιτυγχάνουμε με τη θεραπεία αυτή; Τι αποτελέσματα έχει;
Λείανση των ρυτίδων.
Βελτίωση του διπλοσάγονου.
Ανύψωση των βλεφάρων.
Αναδόμηση του δέρματος.
Σύσφιξη του δέρματος.
Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας.
Αναζωογόνηση του δέρματος.

Το αποτέλεσμα αρχίζει να γίνεται αντιληπτό αμέσως μετά τη θεραπεία. Αρχικά, θα υπάρχει μια αίσθηση τεντώματος της περιοχής η οποία θα βελτιώνεται σταδιακά για να στις ερχόμενες 12 εβδομάδες.

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται;
Σε γυναίκες και άντρες από 30 ετών και πάνω που επιθυμούν να επιβραδύνουν τη γήρανση. Με την ηλικία το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του και ελαττώνεται η παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι το δέρμα αρχίζει να χαλαρώνει και να παρουσιάζονται ρυτίδες. Το HIFU φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία του anti-aging ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου. Με αυτό τον τρόπο καθυστερεί την φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης. Η θεραπεία δεν απευθύνεται μόνο σε μεγαλύτερες ηλικίες, που ήδη έχουν παρουσιάσει γήρανση, αλλά και σε μικρότερες ηλικίες (30-40 χρονών), με σκοπό την καθυστέρηση εμφάνισης της γήρανσης και τη διατήρηση ενός νεανικού και σφριγηλού προσώπου.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;
Φυσικά, το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο. Μετά από κάποιο διάστημα (1-2 χρόνια) η παραγωγή κολλαγόνου σταματά ξανά και πρέπει η θεραπεία να επαναληφθεί.

HIFU face: Αποτέλεσμα lifting χωρίς νυστέρι! Σε μία μόνο θεραπεία!

Σε ποια σημεία στοχεύει η θεραπεία;
Εφαρμόζεται σε ολόκληρες τις περιοχές του προσώπου (άνω πρόσωπο και κάτω πρόσωπο), του λαιμού, του ντεκολτέ αλλά και του σώματος όπου οι υπόλοιπες θεραπείες δεν έχουν δυνατότητα εφαρμογής συνολικά και για να επιτύχουμε το τελικό αποτέλεσμα χρειαζόμαστε πολλαπλές συνδυαστικές θεραπείες ( π.χ. μέτωπο, πόδι χήνας -οβάλ, ζυγωματικά, γλουτοί, προσαγωγοί).

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;
Ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής. Από μισή ώρα στο άνω πρόσωπο έως 1,5 ώρες για ολόκληρο το πρόσωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θεραπεία HIFU face και ραντεβού επικοινωνήστε με τα Vita plus Χανίων τηλεφωνικά στο 28210 57955

Vita Plus Xανίων
Ηρώων Πολυτεχνείου 37
Τηλ. 28210 57955
www.chania-vitaplus.gr
facebook: Vitaplus – Χανιά

Keywords
Τυχαία Θέματα