H παράσταση «Meohadim» στο 12ο Dance Days Chania – Τι θα δούμε την Τρίτη 26 Ιουλίου

Με μία νέα παράσταση συνεχίζεται το 12o Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Dance Days Chania” την Τρίτη 26 Ιουλίου στις 21:30.

Η παράσταση Jacob Gomez, «Meohadim» (Ισπανία) θα πραγματοποιηθεί στον Προμαχώνα San Salvatore (κεντρική σκηνή) και εισιτήρια μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Πέντε

αδελφές φέρνουν το “Meohadim” στη ζωή. Μοιράζοντας τις εμπειρίες τους μέσα από την κίνηση, τη μουσική και τη φωνή. Μάτια που μελετούν το χώρο, υπαινίσσοντας, καθώς αφηγούνται με ψιθύρους και ουρλιαχτά, τον αγώνα να εκφράσουν το παρελθόν τους στο παρόν. Πώς η εμπειρία τους επιδρά στους υπόλοιπους; Πώς μας επικοινωνούν σιωπηλά τη διαίσθηση για να γίνουν ένα; Η κίνηση που έρχεται σε αντιπαράθεση/ διαψεύδει τον εαυτό της. Το βελούδο δείχνει τα δυο του πρόσωπα, η ένταση ανάμεσα στο σκληρό και μαλακό περιγράφει τη συναισθηματική αντίθεση, της οποίας είμαστε όλοι μέρος. Στο αχαλίνωτο τραγούδι τους η Blanca, η Helena, η Julia, η Berta και η Gisela ανοίγουν την ψυχή τους και αφήνουν την αλήθεια τους να ανθίσει.

Χορογραφία και Σκηνοθεσία: Jacob GómezΠρωτότυπη μουσική: Sergio GassmannΦωτισμοί και κοστούμια: Sergi CerdánΧορεύτριες: Blanca Tolsá, Helena Hernáez, Julia Sanz, Gisela de Paz, Berta MartíΣυμπαραγωγή: Tanz Bolzano, Support by Sat Teatre and Fabra y Coats.

Δείτε το τρέιλερ:



Τιμές εισιτηρίων: 12€ κανονικό – 9€ φοιτητικό, ανεργίας, πολυτέκνων

Η προσέλευση του κοινού ξεκινά 40 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα της παράστασης. Ολοκληρώνεται εφόσον συμπληρωθούν οι θέσεις και αφού ξεκινήσουν οι δράσεις. Κατόπιν έναρξης, οι θεατές δε θα επιτρέπεται να εισέρχονται στον χώρο των καθήμενων.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

zarpanews.gr

The post H παράσταση «Meohadim» στο 12ο Dance Days Chania – Τι θα δούμε την Τρίτη 26 Ιουλίου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Meohadim, 12ο Dance Days Chania –, Τρίτη 26 Ιουλίου,Meohadim, 12o Dance Days Chania –, triti 26 iouliou