Nintendo Switch: Νέα έκδοση με μεγαλύτερη αυτονομία

Techgear.gr

Οι τελευταίες εξελίξεις με τη Nintendo αποδεικνύουν ότι στην εποχή μας οι φήμες είναι εξίσου σημαντικές με τις πραγματικές ειδήσεις. Για αρκετούς μήνες ακούγαμε ότι η Nintendo ετοιμάζει δύο νέες εκδόσεις του Nintendo Switch, χωρίς ποτέ να υπάρξει ούτε μία

επίσημη ή έστω ανεπίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία. Τελικά, όλα αποδείχτηκαν αληθινά μέσα στις τελευταίες ημέρες.

Η αρχή έγινε με το Nintendo Switch Lite την περασμένη εβδομάδα, μια αποκλειστικά φορητή έκδοση με ορισμένες αλλαγές σε σύγκριση με το original, και η συνέχεια ήρθε πριν από μερικές ώρες με τα αποκαλυπτήρια ενός νέου μοντέλου που προσφέρει αρκετά μεγαλύτερη αυτονομία. Το νέο μοντέλο με κωδικό HAC-001-(01) υπόσχεται αυτονομία από 4.5 έως 9 ώρες, ενώ το original μοντέλο με κωδικό HAC-001 προσφέρει 2.5 έως 6.5 ώρες.

Σαν σύγκριση, η Nintendo αναφέρει το The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Στο original Nintendo Switch μπορούσες να παίζεις για περίπου 3 ώρες, ενώ στο νέο μοντέλο θα φτάνεις τις 5.5 ώρες με μία φόρτιση.

Εκτός από αυτήν την αλλαγή στη μπαταρία, όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια, όπως και η τιμή του. Στην Ευρώπη θα έρθει το Σεπτέμβριο.

Nintendo Switch: Νέα έκδοση με μεγαλύτερη αυτονομία

Keywords
Τυχαία Θέματα